Xenia's day

Lempparit Fashionstorelta

Teksti: Anna.fi
Tsekkasin Fashionstoren uutuuksia ja tässä nostoina omat lempparit. 🙂

Isompaa ja pienempää versiota löytyy muutamassa eri  värissä. Tässä esimerkkeinä isomman version musta-kultainen (täältä) ja beige-kultainen (täältä) sekä pienemmän version hopea-musta rannekoru (täältä).

Liu Jo Jeansin farkkuja muun muassa samassa mallissa kuin mitä multakin löytyy. Mulla siis tuo River malli, mutta vain eri pesussa. 🙂 Vasemmanpuolimmaiset löydät täältä ja oikeanpuolimmaiset täältä.

Nyt Liu Jo:ta löytyy myös klassisena mustana mallina. Olisikin mielenkiintoista nähdä, tekevätkö ne samalla lailla ihmeitä takapuolelle kuin bottom up mallit, voisi kuvitella! 🙂 vasurit täältä ja nämä oikeat, jotka multakin löytyy, täältä.

Mä olen aina enemmän mieltynyt nimenomaan Guess by Marcianon vaatteisiin, heillä on esimerkiksi todella kauniita ja laadukkaan oloisia mekkoja. Varsinkin tuo oikeanpuolimmainen olisi kaikessa klassisuudessaan toimiva niin iltajuhlissa kuin työaikanakin!:) Vasemmanpuolimmainen täältä ja oikeanpuolimmainen täältä.

Nilkkureista ei voi koskaan olla liikaa valinnanvaraa, eihä! 🙂 tai nudeista kiiltonahka-avokkaista? 🙂 Ylärivin nilkkurit edustaa just eikä melkein sitä, mistä mä nilkkureissa tykkään. Ne on simppelit, tyylikkäät, ja em. syistä ne toimivat missä tahansa asussa. Mustat täältä ja ruskeat täältä. Alarivin nilkkurit on mun mielestä toinen loistava vaihtoehto nilkkureita etsivälle. Kiilakoroilla on helppo kävellä, ja lisäksi kenkä on muutenkin kauniisti muotoiltu. Nudeista avokkaista nyt ei tarvitse sanoa mitään, ne ovat upeat! 🙂 Nilkkurit täältä ja avokkaat täältä.

Mä tarvitsisin jotkut nahkaiset tennarit, sellaiset joita mäkään en onnistu sotkemaan alta aika yksikön.  Sellaiset jos löytäisi Jenkeistä tai Dubaista niin hyvä olisi! 🙂 Valkoiset täältä ja mustat täältä.

Ja muistakaa, että rekisteröitymällä Fashion Klubiin, saatte aina 5%:n alennuksen tilatessanne Fashionstorelta, kannattaa siis liittyä! 🙂

Mitkäs on teidän lempparit? Mä en oikein osaa päättää, toisaalta nuo korut, mutta toisaalta noi kengät. Hmm, mutta, kertokaa teidän mielipiteitä? 🙂

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X