Kello on vasta yksi, mutta olen jo ehtinyt treenailemaan, lenkkeilemään ja jopa tehnyt herkullista lounasta ja syönyt sen. Ulkona oli aivan kauhea lenkkisää, lunta tuli vaakatasossa, ja oli mielettömän liukasta, tulipa nyt kuitenkin vedettyä sellainen mukava tunnin pituinen ripeä kävelylenkki. Tässäpä tämän päivän lukemat.

Lenkillä pääsi vilu hieman yllättämään joten käväisin siinä samalla hakemassa kaupasta muutamia puuttuvia juttuja kylmän ilman ruokaa eli keittoa varten. Tein samaa tomaatti-vuohenjuustokeitto kuin mitä pari viikkoa sitten, ja edelleen aivan mielettömän hyvää..

Ne, jotka eivät ole reseptiä sisältävää postausta lukenut, niin sen löytää kun laittaa tuohon hae blogista hakukenttään hakusanaksi vain tomaatti. Illalla olisi luvassa illanistumista meillä ja sitten jonnekkin tanssimaan, kun juhlistamme ystäväni kirjoitusten loppua, ja päätimme myös pitää vielä hauskaa ennen kuin hänen pääsykoelukunsa alkavat! Ajattelin, että voisin tuossa suihkun jälkeen perehtyä vaatekaapin sisältöön ja laittaa muutamia ehdotuksia illan vaatteista, ja te saatte auttaa minua valinnassa, koska olen siinä ihan toivoton! Miltä se kuulostaisi?! Nyt pesemään hiuksia, ja sit kuppi kahvia, voi että nää lauantait on rentoja.. 🙂

Lue myös

X