Tänään olen ehtinyt tehdä vaikka mitä! Kävin yliopistolla katsomassa josko velvoiteoikeuden tulokset ja ne rikosoikeuden luentosarjojen tulokset olisi tullut, mutta yhdet oli vain ilmestynyt seinälle, onneksi ne mieleisinä.. 🙂 Tällainen ulkoasu oli päällä..

Takki siis Burberryn, kuten myös huivi, kengät Aldon ja laukku Armani Exchangen. Takaisin tultuani luin vielä hieman, ja sitten pitkälle lenkille tonne tihkusateeseen. Tällainen oli päivän saldo..

Lenkin jälkeen tuli ylläripylläri taas nälkä, ja päätin väsätä taas oikein perinteistä ruokaa, nimittäin uunissa tehtyjä lihapullia ja perunamuusia (Okei, se oli jauheesta tehty:D). Lihapullat tein siten, että sekoitin knor sipulikeittoainekset, 1 purkin ruokakermaa (7%), 1 dl korppujauhetta, 1 kananmuna, 400g paistijauhelihaa, 1  rkl oliiviöljyä, 1 rkl soijakastiketta, vähän suolaa ja pippuria, ja herkullisia olivat, suosittelen! 🙂 Tältä annoksemme näyttivät..

Nyt alkoi ramasemaan, kun tässä sohvan nurkassa istun viltin alla vatsa täynnä. Onpas kiva, kun loppupäivän voikin tehdä juuri mitä tykkää, eli kouluhommat jätetään tältä päivältä sikseen. Huomenna olisikin taas pitkästä aikaa töitä, mutta ihan kivaa vaihtelua, kun on tässä stressattu muuttoa, ja sitten luettu muutama päivä.. Ihanaa illanjatkoa sinne! <3

Lue myös

X