Xenia's day

Lennon viihdykkeet

Teksti:

P3010322
Trunki kulkee mukana lentokentällä. Sinne saa kätevästi kaiken mitä lentokoneessa tarvitaan vaatteita ja viihdykkeitä myöten. Tässä nyt kuitenkin vain niitä juttuja, joiden avulla ajateltiin saada tyttäremme viihtymään ainakin niin pitkään, että uni tulee! 🙂
Tarrat on tällä hetkellä kova juttu ja tyhjä vihko ja tarrat on mitä parasta viihdettä jos tytöltä kysytään. Bongasin näitä tarra-arkkeja paikallisesta Cittarista superhalpaan hintaan, joten hankin niitä varastoon. Toinen hyvä juttu on erilaiset, tehtäviä sisältävät tarrakirjat, jotka meillä on ehdoton must esimerkiksi ravintolaillallisella. Tyttö tykkää niiden kanssa puuhastella ja jaksaa keskittyä pidempiäkin aikoja.
Ipad kulkee meillä mukana lennoilla aina varmuudeksi. Legolla on muutamia kivoja pelejä ja lisäksi tyttö tykkää parista piirustusapplikaatiosta. Pitääkin katsoa jos saisi sen lisäksi ladattua etukäteen jotain ohjelmia ipadille, vaikka todennäköisesti kiinnostus ei niitä kohtaan riitä kun on kaverikin mukana.
Näiden lisäksi vielä pari kirjaa ja oma pehmokaveri ja sillä ajateltiin pärjätä. Viihdykkeiten ohella sit tietysti evästä, vaihtovaatteet ja pieni viltti, yövaipat ja niin edelleen!
Mitkä on teidän must have -jutut lennoille lasten kanssa?Ehdin vielä täyttää Trunkia. 😀

Lue myös

X