xenia's day

Letkautuksia ja kevätvaatteita

Teksti:

Eilen illalla sai taas tuta näistä uhmaikäisen letkautuksista. Olin tehnyt tytölle iltapalaksi muun muassa kaksi hapankorppua  ja tyttö ihan silmin nähden itkua pidätellen sanoi vain että ”halusin vain yhden hapankorpun”. 😀
Sitä edellisenä iltana olin tehnyt vain yhden hapankorpun ja tyttö laski pienen murusen pöydälle, jonka minä nappasin siitä omaan suuhuni koska näytti siltä, ettei hän sitä enää halua. Mitäpä sitä hyvää ruokaa hukkaan heittämään, ajattelin. Noh, tämähän oli suuri virhe ja tyttö vielä eilen muistutteli minua ja isäänsä siitä kuinka äiti veti hapankorppunsa. Jakamisen ilo ei ole ehkä ihan vielä huipussaan. Jotenkin tämä lähes kolmivuotiaan logiikka on vain välillä niin pettämättömän loistavaa, että oli pakko jakaa teillekin.
Mitäköhän muita juttuja tytön suusta on lähiaikoina kuullut. Ainakin sen kun nostin hääpukuni ostajaehdokkaan sovitusta varten verhotangolle roikkumaan ja tyttö katsoi pukua ja sit mua ja sanoi että ”ei mahdu mamma tuohon.” Oli naurussa pidättelemistä, että kiitos vaan! 😀 Näitä tulee aina välillä ja on kyllä sellaista huumoria, että niille nauraa pitkään. Tuleeko teiltä näitä hauskoja letkautuksia?Kertokaa parhaita!
Ja sitten hieman kevät- ja kesävaatteisiin. Mehän ollaan lähdössä neljän viikon päästä Arabiemiraattien lämpöön ja Babyshop.fi kyseli josko haluaisin valita tytölle sitä ja kevättä silmällä pitäen hieman kamppeita.
babyshop

Skip Hop sateenvarjo

The Brand raidallinen pipo

Nike lippis

Nike lenkkarit

Kenzo harmaa-vaaleanpunainen mekko

Kenzo tiikerimekko

Jos tytöltä kysytään, mekkoja ei voi koskaan olla liikaa, niinpä päädyin noihin kahteen Kenzon mekkoon, jotka tullaan näkemään päällä varmaan päivittäin nyt lomalla ja kesällä. Niin suloisia ja ihanaa matskua! Siihen liittyen myös tuo lippis kun vanha lippis on mystisesti jonnekin kadonnut. Ja sit koska asutaan Suomessa on tarvetta millekäs muulle kuin sateenvarjolle, joka taisi nousta tytön  suosikiksi. Lenkkarit puolestaan miellyttivät värinsä puolesta ja täytyy myöntää, että kelpaisi nämä kyllä mullekin.
Kurkkasin muuten myös linkkejä tehdessäni Babyshop:ia muutenkin ja silmään osui Mini rodinin uutuudet ja muutama muu uutuus kevätväreissä. Ahh, pastellit tulee taas, tätä onkin odotettu!!
babyshop2

Mini a ture pastellinvihreä takki

Mini Rodini Cherry -collegepusero

Mini Rodini vaaleansininen takki

Kenzo tiikeri -collegepusero

Mini Rodini Apple of my eye -collegepusero

Kenzo vaaleanpunainen collegepusero

Mikä siinä onkin, että kesällä oikein odottaa talvea ja talvella puolestaan keväisiä vaatteita. Tai no, lapsien kanssa on kyllä helpompi olla etenkin kesällä kun ei tarvitse käydä läpi sitä pukemisrumbaa koko ajan. On kerrastoa kerraston perään ja päälle vielä kurahousut kun talvi on meillä ainakin etelässä ollut mitä on. Että siinä mielessä ajatus leggingseistä, t-paidasta ja lenkkareista kesällä on kyllä aika houkutteleva! 🙂

Mitäs te tykkäätte näistä uutuuksista? Ja kertokaa niitä lasten letkautuksia, niitä on niin hauska lukea!

kaupallisia linkkejä / ylemmän kollaasin tuotteet saatu blogin kautta Babyshopilta!

X