Xenia's day

Liikaa mielessä

Teksti: Xenia

Mä huomaan taas, että on monta asiaa samaa aikaa mielessä kun tuntuu, ettei pysty rauhoittumaan yhtään. Iltaisin funtsin sitä, miten pistää tämä myyntiin, sitten sitä, missä asuttaisiin jos saataisiin tämä myytyä jne. Mä en ole koskaan itseasiassa ollut tällaisissa ”välitilanteissa” kauhean hyvä. Näillä viittaan siis sellaisiin aikoihin, jolloin jotain joko saattaa tapahtua tai sit ei, mutta siinä odotellessa ei oikein voi tehdä mitään niiden mahdollisten tulevien tarpeitten eteen.

Noh, tämä kyllä selviää tavalla tai toisella ja myönnän, että tää viikko on nyt vaan erityisen työläs kun on myös koulua loppuviikosta ja sen lisäksi pukkaa pari deadlinea päälle. Mikä siinä onkin, että usein kaikkia asiat tuppaavaat tapahtumaan ihan samaan aikaan eikä niin, että jokaiselle viikolle olisi jotakin.

Nyt istun tässä kirjoittamassa ja olen taas aivan todella väsynyt. Nyt päätin kuitenkin selvittää kaikki asiat samalla kertaa ja varasin ajan lääkärille, joka on sekä lapsettomuuden, että rauta-arvojen asiantuntija. Toisin sanoen lyön useamman kärpäsen yhdellä iskulla ja yritän päästä selvyyteen siitä, mistä kaikki kiikastaa. Onko rauta-arvot syynä kierron heittelyille ja oireiluista johtuen mennyt koko ajan huonompaan suuntaan, vai ovatko ne vai huonontuneet kierron heittelyistä, jotka ovat oire jostain muusta. Annan nämä kyssärit nyt kuitenkin jonkun asiantuntijan käsiin, sillä en enää oikein keksi mitään muutakaan. Työlästä tämä arvailu.

Ihana fiilis kuitenkin kun on tietyllä tavalla koko homma menossa eteenpäin eikä tarvitse vain istua laakeillaan. Yritän nyt vaan saada kaiken mielessä pyörivän kirjoitettua paperille, sillä olen todennut sen, että siinä tilanteessa helposti unohtuu puolet kysymyksistä, joita mielessä on pyörinyt. Eipähän tarvitse mennä toista kertaa vastaanotolle vain siksi, saatikka harrastaa googlettelua, johon todennäköisesti meistä lähes jokainen kuitenkin syyllistyy. Hah. Arvaatte varmaan, että google on laulanut etenkin parina viimeisenä iltana. Uni tuleekin sen jälkeen erinomaisesti.

Hei ja ihaniin aiheisiin. Tänäänhän on ystävänpäivä enkä malta odottaa, että mies palaa kotiin ja pääsen antamaan hänelle hankkimani lahjan. Keksin mielestäni kivan idean, mutta nähtäväksi jää. Ajatus on kuitenkin tärkein<3

Onkos teillä tänään jotain kivoja suunnitelmia ystävien/rakkaiden varalle?

ps. Tukan leikkuu oli niin oikea ratkaisu. Piristää mieltä niin paljon ja noh – vaihtelu virkistää. Huomasin muuten just, että mulla on jäänyt akupunktioneuleasta pieni jälki tuohon kulmien väliin. 😀 Miten en edes tajunnut sitä meikatessa..

X