Xenia's day

Lippa päässä

Teksti: Xenia

Viikonloppu meni taas niin nopeasti, ettei perässä pysy. Tuli käytyä ihastelemassa dinosauruksia Heurekassa, syötyä hyvää ruokaa, lähdettyä katsomaan joulukoristeita Helsinkiin ja käännyttyä yhtä nopeasti takaisin kun meikäläisellä oli niin huono olo, että olin ihan varma, että päiväkodissa jylläävä vatsatauti olisi iskenyt päälle. Noh, hyvinkin voi olla, että oli tuosta kyse, mutta se menikin ohi parissa tunnissa lepäämällä. Harmitti vaan kun päästiin jo Helsinkiin asti ja sit jouduttiin pakkaamaan lapset autoon melkein saman tien. Noh, sellaista sattuu eikä sille mitään voi, mutta kiitän suurempia voimia (ja vastustuskykyäni) siitä, että pääsin helpolla!<3

Tää viikko onkin täynnä ohjelmaa. Koko alkuviikko on täynnä palavereja ja loppuviikosta muita aikataulutettuja juttuja. Lähiviikonloputkin ovat täyttyneet huimaa vauhtia ja seuraava vapaa viikonloppu on vasta joulukuussa. Täällä muuten mietitään nyt tosissaan sitä, pitäisikö lähteä vielä nauttimaan perheen kanssa D-vitamiiniannosta joskus tuossa helmikuussa kun sitten ei varmaankaan tule käytyä missään vuoteen. Ensin mietittiin Lappia, mutta ehkä se ei nyt kuitenkaan mahan kanssa ole se kaikkein loogisin vaihtoehto.

Kovinkaan montaa paikkaa ei nyt tule mieleen mihin voisi mennä viikoksi, ilman pelkoa zikaviruksesta ja niin, että lämpötilaa olisi se 25 astetta. Aasia on poissuljettu, Mauritius ja Seychellit viikon lomalle ehkä liian kaukana ja länteenkin suunnatessa on zika-virus riesana. Muutenkin mulle on raskaana matkustaessa erittäin tärkeää se, että apu on tarvittaessa lähellä.

Onko teillä mitään ideoita Arabiemiraattien ulkopuolella? Teneriffalla ollaan käyty, mutta siellä oli liian kylmä meidän makuun ja helmikuussa vielä viime kerran ajankohtaa kylmempi.

PA230145PA230153PA230155

takki: Lindex

neule: Pura Finland / saatu (tämä)

kengät: Timberland / nämä

laukku: Chanel

lippis: Lindex

Hei muuten, mä löysin kuin löysinkin aivan täydellisen ruskean laukun. Instan puolella mua seuraavat sen jo varmaankin näkivät, mutta siitä lisää myöhemmin. Mulle täysin uusi malli, mutta sitäkin täydellisempi! <3

Miten teidän viikonloppu on sujunut?

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille!<3

 

Lue myös

X