Xenia's day

Lisäale kodin tuotteisiin

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ellos Homen puolella on nyt todella hyvät alet, brändit ja huonekalut mukaan lukien ja koodilla 405441 saatte 5%:n lisäalen aletuotteisiin huomiseen 10.9 asti. Keräsinpä teille siis hieman inspiraatiota nyt tulevaa syksyä ajatellen. Mulla on tällä hetkellä hirveä kattaushimo. Olen aina pitänyt pöydän kattamisesta, mutta nyt kaipaisin jotain pientä vaihtelua mun vaihtoehtoihin. Olenkin miettinyt panostavani esimerkiksi pellavalautasliinoihin ennen joulua ja sen lisäksi olen miettinyt kultaisten lautasliinarenkaitten ja aterimien hankintaa juhlia varten.

kattausTabletit / Ledvalot / Keittiöpyyhe / Lautasliina / Pöytäliina / Lautasliinarengas

Ai että. Kyllä tässä kelpaa lähteä syksyä kohti ja odotella joulua..Mainitakseni vielä kaikista pellavatuotteista, eli esimerkiksi lautasliinoista ja pöytäliinoista. Värivaihtoehtoja on niin monia, että sieltä löytyy aivan varmasti sopiva jokaisen makuun! Kehtaisikohan sitä kohta kaivaa pieniä valoköynnöksiä esiin? Pienet lamput ja valonlähteet kun luovat kynttilöiden tavoin todella ihanaa tunnelmaa.

olkkari1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Pehmeät materiaalit, lämpimät sävyt ja tunnelmaa luovia valaisimia. Olen erityisen mieltynyt mustiin valaisimiin, sillä mielestäni ne tuovat kaivattua kontrastia ainakin meidän kotiin – toisin kuin esimerkiksi valkoiset valaisimet vaaleita kalusteita vasten. Tämä toki vain minun mielipiteeni ja makuni – makuja on yhtä monta kuin on meitä ihmisiäkin! Mulla on tällä hetkellä sohvalla okrankeltaista, mustavalkoista ja valkoista, mutta luulenpa lisääväni muutaman ruosteen sävyisen tyynyn nyt syksyn lähestyessä. Nämä sävyt nimittäin toimivat todella kauniisti yhteen!

Kuten sanottu. Nämä kaikki tuotteet ovat alessa ja huomiseen 10.9 asti saatte 5%:n lisäalen koodilla 405441. Tekstiilit löydätte täältä ja valaisimet täältä!

 

 

X