Xenia's day

Loistava & edullinen huultenrajauskynä

Teksti: Xenia

P6140192P6140185

Kirjoittelin teille alkuviikosta postausta mun top 10 meikeistä ja siinä sain vinkin käydä katsomassa hieman myös NYX:in kulmakyniä. Kävin kurkkimassa valikoimaa, joka vaikutti hyvältä, mutta mulla ei ollut omaa kulmakynää mukana, että olisin voinut vertailla värejä haluamallani tavalla eli jäi toiseen kertaan.

Kiinnitin siinä mallaillessa kuitenkin huomiota muutamaan todella hyvän väriseen huulenrajauskynään ja hinnan huomatessani (oliko nää nuyt 3,70€ kappale) ostin molemmat kokeiluun kotiin. Sävyinä siis Peekaboo Neutral ja Nude Pink. Ja voi morjes, miten nappiin nuo ostokset menivätkään. Ensimmäinen on aivan perfect tuon Guerlainin Kiss Kiss beige booster huulipunan kanssa ja toinen puolestaan esimerkiksi tuon Treat Colletionin Love letter sävyn kanssa, joka on toinen suosikkini ja aavistuksen pinkimpi kuin Guerlain. Levittyvyys on kynässä hyvä ja pysyvyys samaten ja kuten sanottu, niin edullinen löytö, että ei voi olla kuin tyytyväinen. Suosittelen siis kurkkaamaan jos käytätte huultenrajauskynää ja etsitte aina sitä täydellistä nudea/nudepinkkiä vaihtoehtoa.

ps. Gradu on nyt ainakin tältä erää done, ohjaajalla vikoja kommentteja varten. What a feeling!<3 Eilisen kulutin kirjaamalla kauhean määrän postausideoita tuonne luonnoksiin, että on sit ”pahan päivän varalta” (eli kun on oikein väsynyt ja luovuus luokkaa -100). Kaikki alkaa olemaan siis hyvällä mallilla nyt vauvan tuloa varten ja olo on kyllä ylpeä siitä, että rutistin tuon gradun kasaan vaikkei nyt ihan rehellisyyden nimissä kauheasti huvittanutkaan tässä loppukeväästä/alkukesästä.

Mitä ihaninta ja aurinkoisinta torstaita teille kaikille! Saa muuten edelleen esittää lisää postaustoiveita, jos niitä tulee mieleen. Olen kirjannut noita teidän jo esittämiä toiveita ylös ja aloitellut osaa postauksista, mutta koskaanhan niitä ei voi olla liikaa! 🙂

X