kauneus

Loistava & edullinen huultenrajauskynä

15.6.2017 Teksti: Xenia

P6140192P6140185

Kirjoittelin teille alkuviikosta postausta mun top 10 meikeistä ja siinä sain vinkin käydä katsomassa hieman myös NYX:in kulmakyniä. Kävin kurkkimassa valikoimaa, joka vaikutti hyvältä, mutta mulla ei ollut omaa kulmakynää mukana, että olisin voinut vertailla värejä haluamallani tavalla eli jäi toiseen kertaan.

Kiinnitin siinä mallaillessa kuitenkin huomiota muutamaan todella hyvän väriseen huulenrajauskynään ja hinnan huomatessani (oliko nää nuyt 3,70€ kappale) ostin molemmat kokeiluun kotiin. Sävyinä siis Peekaboo Neutral ja Nude Pink. Ja voi morjes, miten nappiin nuo ostokset menivätkään. Ensimmäinen on aivan perfect tuon Guerlainin Kiss Kiss beige booster huulipunan kanssa ja toinen puolestaan esimerkiksi tuon Treat Colletionin Love letter sävyn kanssa, joka on toinen suosikkini ja aavistuksen pinkimpi kuin Guerlain. Levittyvyys on kynässä hyvä ja pysyvyys samaten ja kuten sanottu, niin edullinen löytö, että ei voi olla kuin tyytyväinen. Suosittelen siis kurkkaamaan jos käytätte huultenrajauskynää ja etsitte aina sitä täydellistä nudea/nudepinkkiä vaihtoehtoa.

ps. Gradu on nyt ainakin tältä erää done, ohjaajalla vikoja kommentteja varten. What a feeling!<3 Eilisen kulutin kirjaamalla kauhean määrän postausideoita tuonne luonnoksiin, että on sit ”pahan päivän varalta” (eli kun on oikein väsynyt ja luovuus luokkaa -100). Kaikki alkaa olemaan siis hyvällä mallilla nyt vauvan tuloa varten ja olo on kyllä ylpeä siitä, että rutistin tuon gradun kasaan vaikkei nyt ihan rehellisyyden nimissä kauheasti huvittanutkaan tässä loppukeväästä/alkukesästä.

Mitä ihaninta ja aurinkoisinta torstaita teille kaikille! Saa muuten edelleen esittää lisää postaustoiveita, jos niitä tulee mieleen. Olen kirjannut noita teidän jo esittämiä toiveita ylös ja aloitellut osaa postauksista, mutta koskaanhan niitä ei voi olla liikaa! 🙂

Kommentit (10)

Eikä?! Mä ostin sen stockalta!

Höpöttelyvideo olisi kiva 🙂

Heii minäkin toivoisin höpöttelyvideota! Tai jotain muuta videota, sun videoita on ollut aina ilo katsoa 🙂 tietty siinäkin on oma hommansa, varsinkin kun kohta vauvakin syntyy. Mutta sen ehdoilla tietenkin, ja mikäli vain sinusta tuntuu että videon haluaisit tehdä! 🙂

Joo videolle olisi kyllä katselijoita!!!’:)

Minkä mittaisia olette miehesi kanssa ja kuinka kauan olette olleet yhdessä?:)

Mä olen 169 ja mieheni 184cm! 🙂

Voi, onnea sinulle että sait gradun lähtemään. Pidän peukkuja jatkoon… Perheelliselle naisopiskelijalle (työ siinä lisänä) todella upea suoritus. Se vaatii paljon mutta tuntuu varmaan nyt paremmalta kuin tilipäivä.
Hyvää kesän jatkoa ja vauvan odotusta. Olet ihana päivän piristys.

Onnea gradun palautuksesta! Juuri valmistuneena muistan hyvin vielä tuon fiiliksen. Nauti gradun jättämästä vapaa-ajasta!

Moikka! Sellainen postaus talonrakennuksesta olisi kiva, missä kertoisit ’mitä tekisin toisin ensikerralla’ ja ’mihin olen ollut supertyytyväinen’. Eli asioita, jotka käytännössä olet huomannut erittäin toimiviksi ratkaisuiksi, ja niitä, jotka ovat olleet vähemmän toimivia.

Jihuu onnea gradun johdosta!! 🙂
Minäkin voin yhtyä tuohon Nyx-hehkuttajien kaartiin: tilasin omani pilkkahintaan jostain verkkokaupasta kokeiluun – ja olin aivan myyty! Toki käyn värjäyttämässä kulmat silloin tällöin, jolloin kynälle ei luonnollisestikaan ole tarvetta, mutta voi että mikä hinta-laatu-suhde siinä on ja miten mielellään sitä palaa sitten aina käyttämään sitä 😉 Nimim. jo toista kynää loppuun kuluttaessa..
Mulla olisi postaustoive/vinkkitoive mekoista häävieraalle kesäksi 🙂

Hei, mistä ostat tuota Guerlanin huulipunaa? Sokokselta sanottiin että tuote olisi poistumassa enkä löytänyt sitä enää:)

Eikä?! Mä ostin sen stockalta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *