Xenia's day

Loistava päivä.

Teksti: Anna.fi
Mä olen super hyvällä tuulella tänään, kummallista kyllä. Yleensä uuden viikon aloitus yhdistettynä yhä kasvavaan työmäärään ei ole mikään paras kombo, mutta tänään on loistofiilis (osittain johtuu varmaan myös siitä, että en ole tänään kokenut selän osalta vielä yhtään vihlaisua. )..Oltiin ystävän kanssa käriksessä hommaamassa merkintöjä tuomioistuinharjoittelua varten ja nyt onkin enää pari istuntoa käytävänä..Mentiin istuntojen välillä lounaalle ja saatiin maailman parhaimmat naurut..

 Jostain syystä maksettiin tuosta salaatista vain 3,90. Olin vielä hinnasta johtuen kysynyt kassalla, että tuleeko siitä kylläiseksi ja vastaus oli että ehkä.. Kanaa olikin sitten pelkästään se 500 g per naama ja siihen päälle salaatit ja leipä. Mulla ei ole koskaan, ikinä jäänyt yhtään lihaa/kalaa/juustoa salaatin syötyäni, mutta mites kävi..

aivan hirveä ähky ja silti jäi yli puolet. Naurettiin ystäväni kanssa, että oliko tää jotain pientä läppää siihen mun kysymykseen vai mitä ihmettä. Saako tuollaista annosta kanaa edes 3,90 jos lasketaan siihen mukaan salaatit, leivät ja kahvit? 😀 No kylläisiksi tultiin ja vähän liiaksikin, että piti vielä mennä ylimääräiselle latelle tuhlaamaan meidän ylijääneitä lounasrahoja (ja palkitsemaan ahkeruudesta:D)..

Sitten vielä yksi iltapäiväistunto ja kävellen kotiin. Tässä ulkoiluasua.

Nyt istun sohvalla ja luen huopaan kääriytyneenä..

…tätä materiaalia. Tämä on siis prosessioikeuden tenttikirja jonka ihana ystäväni on omaa tenttiään varten tulostanut. <3 Helpottaa hemmetin paljon kun ei tarvitse lukea tätä tiiliskiveä netistä. 🙂

Nyt hommiin eli ihanaa illanjatkoa! Vielä pitäisi mennä lenkille, että saa paremmin nukuttua ja vähän vetreytettyä jäseniä. 🙂

Lue myös

X