Xenia's day

Lomaan valmistautumista & uudet aurinkolasit

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä

IMG_0662P2270281

Käytiin viime viikonloppuna ostoksilla lähinnä lomaa silmällä pitäen. Mies tarvitsi uikkareita, poika lyhythihaisia bodyjä ja aurinkohattuja ja tyttö rantasandaaleita. Minä en kyllä ihan rehellisyyden nimissä tarvinnut mitään, mutta törmäsin Stockalla näihin Rayban Clubmastereihin, joita olen jo vuoden päivät ihaillut. En ole aiemmin raaskinut näitä ostaa, mutta tuolla oli just sopivasti hetken aikaa alet päällä, joten piffasin ne itselleni pieneksi kevätlahjaksi. Ja voi vitsit kuinka niistä tykkäänkin!

Monet blogia pidempään seuranneet tietävät, että meikäläinen on melkoinen aviator fani – ja olen sitä yhtä edelleen. Itseasiassa mallailin siinä yhtiä aviatoreita siinä samassa mallissa, joita multa löytyykin jo, mutta mies käänsi mun pään näiden puoleen. Oon kyllä aivan myyty!

Kävin nyt kurkkimassa Sunglasses-shopin valikoimaa ja eiköhän nämä olleet siellä tietenkin jopa 50€ edullisemmat kuin mitä minä maksoin. Siellä on nimittäin nyt voimassa alekoodi LÄHTÖ15, jolla 15%:n ale jo valmiiksi edullisista hinnoista. Nämä maksaa siellä nyt siis 96€ ja toimituskulutkin ovat ilmaiset. Ne toisen ihailemani lasit ovat muuten nämä. Onko kellään teistä näitä? Ovat super kivan näköiset kasvoilla! Tuo liukuvärjätty sinertävä sävy oli mun mielestä jopa parempi kuin klassinen ruskea/vihreä aviatoreissa, todella tyylikäs! 🙂 Samperi, pakko tilata! En osta mitään Dubaista! 😀

Mitäs tykkäätte näistä uusista aurinkolaseistani? Nyt onkin muuten niille käyttöä kun tuo hanki heijastaa niin voimakkaasti, että ihan silmiin sattuu ilman aurinkolaseja!

Ja hei, tuo LÄHTÖ15 koodi on voimassa vaan tänään, joten hophop jos aurinkolasit ovat hakusessa!! 🙂

Tänään on olo muuten melko hidas ja tahmainen. Poika sai nimittäin eilen rokotuksen ja viime yönä ei oikein halunnut nukkua. Täällä on siis valvottu väli 2-4 ja vaikka tuo olisi mennyt kuin vettä vaan kuukausi sitten, nyt väsyttää ihan älyttömästi kun on jo ehtinyt tottumaan siihen, että mahdolliset yöherätykset ovat tosi lyhyitä ja hoituvat yleensä alle minuutissa. Noh, iltaa odotellessa, etenkin kun saan tänne ystävän kylään illalliselle!<3

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! <3

 

 

Lue myös

X