Xenia's day

Lomahäsläystä parhaimmillaan

Teksti: Xenia

En edes tiedä mistä aloittaisin kun tämä kaikki naurattaa nyt jälkikäteen ihan valtavasti. Jos joku asia on voinut tässä lomaa buukatessa mennä pieleen, se on myös mennyt ja sanotaanko näin, että olen nyt kaiken tämän häsläyksen jälkeen entistä enemmän loman tarpeessa. 😀

Kaikkihan alkoi tietenkin lähi-idän tapahtumista, joka vaikutti Finnairin lentoaikatauluihin Dubain lennon kiertäessä Saudi-Arabian ilmatilan kautta suoran reitin sijaan. Arvelinkin näistä uutisista kuultuani, että jotainhan sieltä on tulossa kun Finskillä oltiin lentämässä enkä siis mitenkään järkyttynyt kun paluulennon aikataulu muuttui tuossa muutama päivä sitten. Samana iltana tuli kuitenkin viesti siitä, että menolento oli peruttu ja sitä vastaan tarjottiin lentoa yksi päivä ennen. Tämäkin täysin ok, vaikka toki siinä vaiheessa tuli sit mieleen se, että pitääkin hoitaa hotelli yhdeltä lisäpäivältä kuntoon.

Eikun siis perumaan ensin hotellivaraus, mikä oli vielä maksamatta ja siitä sitten varasin saman hotellin uusiksi kahdeksalle päivälle seitsemän sijaan. Voitte sitten kuitenkin arvata, että tässä sattuikin sitten pieni kömmähdys ja tänä aamuna mulle tuli mailiin maksuvahvistus hotellista ajalle 2-10.3, eli kuukauden olin sitten pistänyt väärin. EI SAAKELI.

Sydän hyppäsi kurkkuun. Nopeasti varaussivustolle, jossa näkyi, että peruuttaminen ei enää onnistu. EIIII. About 20 puhelua myöhemmin (tietenkin juuri tässä tilanteessa linja katkesi koko ajan) sain kuitenkin vahvistuksen, että tuo varaus voidaan vielä perua maksutta – mahtava asiakaspalvelu kun auttoivat hädässä. Kuulivat varmaan meikäläisen äänestä, että tilanne ei enää ollut hauska, mutta siis lopputulemana kaikki ok.

Nyt siis varasin hotellin kolmannen kerran ja olen lukenut pakkomielteisesti noita päivämäärälukemia nyt useampaan otteeseen. Pakotan vielä miehen katsomaan illalla, että ollaan varmasti oikeassa kuussa..

No. Se ei edes ollut nyt ihan viiminen häslinki nimittäin päädyin tuossa eilen ihan sattumalta lukemaan Finskin ohjeita siitä, miten raskaana olevat voivat lentää. Ohjeissa lukee, että tarvitaan raskaustodistus, mikäli matkustaa 28 raskausviikolla tai sen jälkeen. Arvaatteko mikä päivä mulla on käynnissä meidän paluupäivänä? No 28+0. 😀 Tämä ei kuitenkaan jäänyt siihen, nimittäin tarvittaessa raskaustodistuksen voi netistä löytyvien ohjeiden mukaan hakea kun raskauviikkoja on kasassa 27. Arvaatteko missä ollaan silloin? No matkalla tietenkin. 😀 Siinä tuli siis kulutettua asiakaspalvelujen aikaa jonkun verran kun soittelin kysyäkseni milloin mistäkin, mutta lopputulemana nyt se, että voin hankkia todistuksen ennen matkaa ja se riittää hyvin. Huoh. 😀 Ihan alkaa stressaamaan jo tätä kirjoittaessa. 😀

Nyt kuitenkin siis kaikki hyvin. Lennot on varattuna, matkalaukutkin buukattuna ja lastenistuimetkin saa ottaa mukaan ruumaan. Autoparkki on varattuna, autovuokra hoidettuna ja hotelli on varattuna oikealle kuukaudelle. 😀 Nyt siis eikun odottelemaan matkaa, ellei lääkäri sitä syystä tai toisesta kieltäisi. En kyllä näe tuohon mitään muuta syytä kuin sen, että kohdunkaulassa olisi tapahtunut jotain muutoksia, joten ehkä se on ihan kivakin selvittää ennen reissua niin eipähän tarvitse sitäkään miettiä.

Täksi viikonlopuksi meillä onkin sit erilaista tekemistä kun otetaan huomenna suunnaksi Turku ja mun serkun hääpäivällinen. Kiva päästä näkemään sukulaisia ja lapset ovatkin innoissaan pienestä retkestä kun pääsevät näkemään isovanhempiakin siinä samalla.

Mukavaa viikonloppua siis teille kaikille täältä hyvin huojentuneista fiiliksistä. Fiilis on pikkasen erilainen kuin tuossa 3 tuntia sitten. 😀

 

X