Varoitus! Jos teillä on nälkä, hakekaa ensin jotain ruokaa ruudun ääreen.. 😀 Kuvailin reissussa lähes aina pokkarillani kaikkia ruokia mitä eteemme tuotiin. Ruoka oli Lefkaksella hyvää ja ravintoloissa aika edullistakin eli hyvin pärjäsi alle kympillä per henki jos lasketaan juomat mukaan (vesi). Nyt sitten sitä silmänruokaa..
Perinteinen kreikkalainen salaatti
Souvlaki
Souvlaki salaatilla ja lämpimillä kasviksilla

Munakas kasviksilla.

”kevyt” pikku lounas..:D

Proteiinilautanen kahdelle.. ;D
Gyrosta eli suomalaisittain kebabia joka ei muuten maistu ollenkaan samalta kuin täällä..
Mezelautanen kahdelle..
Kanasalaatti, jossa oli paras kastike ikinä!
Näiden lisäksi käytiin joka päivä hakemassa samalta naiselta maailman parasta jäätelöä nimeltään suklaa buffet! Mulle tulee ikävä sitä! 🙂 Usein käytiin myös hakemassa paikallisesta leipomosta herkkuja jotka oli mielettömän edullisia ja hyviä esimerkiksi lounaalle.. 🙂 Aamiaiseksi syötiin koko matkan ajan meidän uutta lempparia..
Kreikkalaista jugurttia jota mun on löydettävä jostain!! Sen lisänä nektariineja ja mysliä sekä pähkinöitä, nam!.. Muutaman kerran käytiin drinkeillä, jotka oli aivan ihastuttavan näköisiä..
Ja kyllä se mojito ja pink mojito on parhaita. 🙂 Oli kyllä melko kulinaarinen reissu, eli jos hyvää ruokaa haluatte edullisesti ja rakastatte aurinkoa niin voin suositella kyllä Lefkasta lämpimästi!
Missä maassa/lomakohteessa te olette saaneet parhaita ruokia?
X