elämä

Lomavaatteet check!

16.1.2018 Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä.
P1160503

kukkakuosinen maximekko täältä

Ahh miten ihanan aurinkoinen sää tänään on! Kylmähän siellä on kuin mikä, mutta en usko olevani ainoa, jolle nämä aurinkoiset kelit tuovat lisävirtaa kaiken pimeyden jälkeen. Aurinkoon liittyen halusinkin jakaa teille muutaman kuvan lähestyvän lomamme kunniaksi hankkimistani mekoista ja haalarista, joista jokainen oli päällä vielä parempi kuin olin kuvitellut.

Yllä näkyvä kukkamaxi on ihan mieletön kesään, lomamatkalle ja ihan juhliinkin, kuten kesähäihin. En tiedä olenko ainoa, mutta näytän ihan siltä kuin olisin raskaana tuossa ylläolevassa kuvassa. Not the case, mutta jotenkin tuo käden asento ja mekon leikkaus luo illuusion siitä. 🙂

P1160509

harmaa maximekko täältä

Tämä harmaa maximekko mulle oli entuudestaan tuttu jo sinisenä versiona, mutta tykästyin tähän sävyyn todella paljon. Jotenkin tosi helppo pohja minkä sävyisille asusteille hyvänsä, ja mikä parasta, mekko on mukavan ilmava ja leikkauksensa puolesta sellainen, että voi syödä ihan mielinmäärin.

P1160517

valkoinen mekko täältä

Tykästyin tähän valkoiseen mekkoon ihan älyttömästi sen kauniin ja klassisen mallin vuoksi. Lisäksi matsku oli sen verran paksua, ettei tarvitse pelätä että ihan kaikki vilkkuisi ja uskonkin, että tämä tulee olemaan todella vahva ehdokas iltamekoksi etenkin siinä vaiheessa kun sääret on nähnyt vähän aurinkoakin.

P1160493P1160486

jumpsuit täältä

Mun favoriitti on tämä pystyraidallinen jumpsuit, joka on niin mukava ja raikas päällä, että tästä tulee varmasti lomasuosikkini! Menee rennosti matalien sandaalien tai balleriinojen kanssa ja myös korkeiden korkojen parina. Tykkään todella paljon! 🙂

Nyt mulla on lomaan liittyen vielä etsinnässä joku kiva uimapuku, onko kellään mitään vinkkejä mistä sellaista lähtisi etsimään?

Tässä muuten menee ihan päivistä sekaisin kun tekee kotoota käsin töitä. Nyt on reilu puolitoista kuukautta takana palkkatöitä omien juttujen lisäksi ja pikkuhiljaa alkaa löytymään tasapaino ja sellainen kultainen keskitie kaikkeen tekemiseen. Jatketaan siis tällä tiellä. Loppuviikosta mulla onkin jännät kuvaukset luvassa ja ensi viikoksikin on kalenteri täynnä kaikkea innostavaa. Elämä on ihanaa, etenkin hyvin nukuttujen öiden jälkeen. Eipä tullut ennen ajatelleeksi miten sitäkin voi arvostaa. Nyt nimittäin maksaisin aika paljonkin siitä, että saisin nukkua ihan säännöllisesti kokonaiset yöunet. 😀

Mukavaa tiistai-iltaa teille kaikille! Mikäs näistä oli teidän suosikkinne?

Kommentit (12)

Saman painoinen olen nyt kuin ennen poikaa eli taitaa kamera vääristää. 🙂

Hei! Misssä koossa sulla on toi kukkamekko? Aivan ihana ja taidan laittaa itsekin tilaukseen!

Mulla on 36!:)

On ehkä mennyt multa ohi, mutta mikä tämä uusi palkkatyösi on? Teetkö sitä kotoa käsin ja käytkö fyysisesti jossain toimistolla? Onko sinulla säännöllinen työaika esim klo 8-16?

Teen kotoa käsin palkkatöitä kokopäiväisesti!:)

Xenia hyvä. Kannattaisikohan sinun lopettaa koko blogi, koska tässä ei enää ole mitään mielenkiintoista kenellekään. Monikin äiti on väsynyt ja siitä ei jaksa koko aikaa lukea.
Ja kyllä – lopetan tämän blogin lukemisen nyt.

Anonyymi hyvä, en hetkeäkään usko, etteikö blogini tarjoaisi mitään kellekään. Ehkei juuri sinulle, mutta se on fine. 🙂 hyvää jatkoa!

Tuo jumpsuit!!! 🙂 ihana <3

Kiitos Laura!<3

Oot todella hyvässä kunnossa! Ja upeat vaatteet, etenkin tuo valkoinen mekko. Jos joskus on aikaa, olisi mukava lukea postaus jossa kerrot hieman liikunnastasi ja vähän suuntaa ruokavaliosta. 🙂

Hei, taas kysymys ohi aiheen, mutta miten olette toteuttaneet koko seinän mittaisen kirjahyllyn? Sellaisen tekeminen ei olekaan aivan helppo juttu.. Arvostaisin vastaustasi!

oho, ootpa laihtunu.

Saman painoinen olen nyt kuin ennen poikaa eli taitaa kamera vääristää. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *