Xenia's day

Long Day

Teksti: Anna.fi
Palailin kotiin vasta äsken kun hengailin vähän aikaa töiden jälkeen ystäväni kanssa. 🙂

Nauretaan aina, että Johto cafe on meidän paikka kun ei missään muualla ikinä kahvitella tai juoda teetä. Muisteltiin parin vuoden takaista syksyä haikein mielin ja naurettiin meidän hauskoille ensiviikoille oikiksessa. Aika menee hirveetä vauhtia ja tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee niin sen nopeammin se kuluu.. :/ Tänään söin oikeasti hyvää salaattia lounaaksi nimittäin tällaista..

En ole mikään paahtopaistin ystävä, mutta tässä se oli erinomaisen makuista. 🙂 Plussaa myös marinoiduista herkkusienistä! 🙂 Kävin nyt tänään sit monen kannustamana Kampin Lidlissä asti hakemassa kreikkalaista jugurttia mutta tietenkin se oli loppu. No, sitten  ei auttanut muu kuin lähteä stockalle hakemaan sitä, mutta ei siellä ollutkaan muuta kuin tätä..

Kyljessä lukee kreikkalainen, mutta maku ja ravintosisältö on kuin turkkilaisessa jugurtissa. Suosittelen siis mieluummin niitä total jugurtteja mitä täällä olen näyttänytkin. 🙂 Kyllä tämäkin kelpaa ja tällä hetkellä syön J:n äitin mustaviinimarjoja ja tuota jugua..

Mun piti myös käydä täydentämässä mun Lumenen sun radiance varastoa, mutta sehän on joka paikasta loppu!? Kertokaa siis jos tiedätte jotain paikkaa josta saisi siitä vaaleampaa sävyä honey glow? Nyt ostin tällaisen kombon, jota ajattelin sitten tarvittaessa sekoitella…

Kaikki kaverit aina nauraa mun sekoituksille kun muut käyttää yhtä ainetta ja minä parhaimmillaan sekoittelen neljää ainetta pienen määrän keskenään. 😀 Jep, olen hassu!  Nyt olo on ihan  älyttömän väsynyt ja yritänkin saada tänään unen päästä aikaisemmin.  Huomenna duunin jälkeen olisikin pitkästä aikaa luvassa ripsihuoltoa ja sen jälkeen kahvittelua Nooran kanssa. Nyt olen ollut neljä ja puoli viikkoa ilman huoltoa ja varsinkin se hirveä hikoilu Kreikassa vaikutti ainakin osittain ripsien pysyvyyteen..

Oletteko te ripsipidennysten käyttäjät huomanneet eroa pysyvyydessä kesällä ja talvella?

Lue myös

X