xenia's day

Loreal True Match – täydellinen meikkivoide jokaiselle ihonsävylle

Teksti: Anna.fi

Kun multa kysyttiin haluaisinko kokeilla Lorealin True Match meikkivoidetta heidän meikkivoiteeseen liittyvän uuden testin yhteydessä, vastaus oli selvä. Mulle True Match = nuoruus. Me käytettiin kaikki ystävieni kesken tätä hinta-laatu-suhteeltaan loistavaa meikkivoidetta, joka oli ensimmäinen oikeasti hyvän värinen meikkivoide niiden eri kokeilujen jäljiltä, jotka sai kasvot näyttämään joko liian punaiselta tai mikä pahempaa, liian tummalta ja liian punaiselta. Kun luin kilpailun: ”mikä on sinun true match sävysi?”, mulle tuli ekana mieleen testata, että olinko mä ollut nuorena oikeassa.

Testissä ihon sävyn lämpöön, tummuuteen, hiusten sävyyn ja silmien sävyyn ja tällä tavalla testi kertoo sinulle todennäköisesti sopivimman sävyn. Mä tein testin ja kuinka innoissani olinkaan, että testi osui juuri siihen samaiseen W3 sävyyn, jota mä käytin jo aikoinani. he lähettivät tuotteen minulle W4:sen kanssa, jotta voisin kokeilla kumpi osuu paremmin mun ihonsävyyn. Ja oikeassahan se oli. W3 on täydellinen mun kellertävälle, helposti ruskettuvalle iholleni. 🙂

Mä luonnehtisin tätä meikkivoidetta Teint Miraclen pikkusiskoksi. Koostumus on helposti levittyvä ja ihon sävyyn täydellisesti sulautuva, mutta ei paksu ja pakkelimainen, vaan kevyt ja heleän lopputuloksen antava. Mä laitoin meikin alle tapani mukaan heleyttävää voidetta päivävoiteen jälkeen, koska mun mielestäni iho ei voi koskaan olla liian heleä, mutta hyvin tämä meikkivoide toimii myös ilmankin, jos siis haluaa enemmän sellaista mattamaista lopputulosta! 🙂 Testin jälkeen teillä on mahis osallistua myös yhteystietonne täyttämällä kilpailuun, jossa palkintona vuoden True Match-meikkivoiteet ja Loreal Paris-tuotepakkauksen. Lisäksi kaikkien osallistuneiden, ja tähän postaukseen kommenttinsa jättäneiden kesken on palkintona Loreal pakkaus, jossa on False lash Wings mascara, musta blackbuster liner (tussimainen eyliner) ja 1 sequin explosion nailpolish. Kuvassa mulla myös kyseessä olevaa mascaraa ja lineria, kynnet ei ihan muuton jäljiltä ole esittelykelpoiset. 😀 Testin löydätte kuvan kautta tai täältä, ja muistakaa tulla takaisin tänne jos tuon testin teette, niin osallistutte myös tuon tuotepaketin arvontaan!!!:)  

Lue myös

X