xenia's day

Love is in the air

Teksti: Anna.fi
Huomenta! En saanut jostain syystä yhtään unta viime yönä ja nyt olo on kuin puolikuolleella. Mulla on aivan jäätävä ikävä S:ää ja vaikka tiedänkin, että nähdään jo reilun viikon päästä, iski yöllä oikea epätoivo. Nyt aamulla, fiilis on jo parempi, mutta kieltämättä, antaisin mitä vain, jotta voitaisiin olla koko ajan yhdessä.
kuva:www.flightglobal.com

Jotenkin mun osaltani ikävä menee aina ”toisin” päin. Eli mitä lähemmäs meidän tapaaminen tulee, sen helpommaksi se käy. Tai ehkä se ikävän määrä on sama, mutta kärsimättömänä ihmisenä on helpompi odottaa kaksi päivää kuin kaksi viikkoa. Unelmoin tuossa juuri meidän lomareissusta. Mietin miten ihanaa onkaan herätä joka aamu S:n vierestä, syödä aamiaista parvekkeelta, josta on upeat maisemat, käydä rannalla, uimassa, retkillä ja syömässä ihania illallisia yhdessä. Voi että, ei jaksaisi millään odottaa!

kuva:www.environmental-waste.com

En vielä tiedä yhtään siitä, miten ja missä vietän kesän. Todennäköisesti tuun olemaan aika paljon Englannissa. Periaatteessa mua harmittaa, että en voi samalla mittakaavalla nauttia omasta uudesta kodistani, mutta toisaalta, valinta on aivan selvä. Onneksi meillä on ihania suunnitelmia tulevaisuudelle, ja niiden voimalla jaksaa tätä välimatkaa sen aikaa kun sitä kestää.

kuva:design-julia.com

Jotenkin mulla on vaan niin varma olo S:n suhteen. Se miten S katsoo mua, saa mut tuntemaan oloni maailman rakastetuimmaksi ihmiseksi. Siksi kai tuntuukin siltä, että tää oli nyt tässä, tän miehen kanssa haluan olla aina. Välillä iskee vaan ihan epätodellinen olo kun ajattelee meidän kohtaamista. Miten pienistä asioista oma elämä voikaan riippua?! Jos me oltaisiin varattu meidän tammikuinen äkkilähtömme edellisenä päivänä (niinkuin oli tarkoitus), oltaisiin löydetty itsemme Thaimaasta. Seuraavana päivänä Thaimaan äkkilähdöt oli mennyt ja mä suostuttelin ystäväni Kap Verdelle, koska tarvitsin kipeästi lomaa. Miten onkaan mahdollista, että S oli saapunut sinne vielä täsmälleen samana päivänä ja törmätään heti ensimmäisenä iltana paikan päällä. Jos lähtee jossittelemaan, niin meidän kohtaaminen on ollut todella pienistä asioista kiinni. S tosin sanoo, että jos ei oltais tavattu siellä, niin meidän tiet olisi kohdanneet jossain muualla. Niin mäkin haluan ajatella. 🙂

kuva:www.tumblr.com

Tää on nyt vähän tällaista pumpulista tekstiä, mutta fiiliksiähän mä vain kerron. Ikävä on kova, en malta odottaa, että jonain päivänä voidaan herätä joka aamu yhdessä!

kuva:www.verybestquotes.com

Rakkauden täyttämää ja iloista päivää kaikille! 🙂

Lue myös

X