Xenia's day

Lukupäivä

Teksti: Anna.fi
Kohta lähdössä lukemaan kirjastoon, mutta sitä ennen mun pitää pistäytyä Vuittonilla viemässä laukku korjaukseen. Eilen kun olin kaupungilla ja avasin laukkuni, niin vetoketju murtui silleen, että mulle jäi vain se lukko ja se vetoketjun vedin käteen. Toivotaan, että korjauksessa ei mene ihan kauheasti aikaa, kun kyseessä on kumminkin mun lempi laukkuni.. Nyt ei ole varsinaiset lukuvaatteet päällä, sillä painun lounaalle ystävieni kanssa kun nälkä pääsee yllättämään..

Otin tuon vasemmanpuolimmaisen kuvan, jotta näette paidan jujun. 🙂 Eli tuollaisia pieniä kultaisia nappeja koko selän matkalta..Ostin muuten eilen uuden aurinkopuuterin ja päädyin pitkän laatu/hinta vertailun jälkeen Macciin. Ostin samalla uuden poskipunan, kun sekin sanoi itsensä irti pari päivää sitten. Mikä siinä onkaan, että kaikki meikit loppuu/menee rikki samaan aikaan..

Aurinkopuuteri on sävyä Bronze ja poskipuna sävyä style. Tänään kokeilin molempia ja tykkäsin kovasti, vaikka tuo aurinkopuuteri olikin tuttu jo ennestään. 🙂 Tässä lopputulosta..

Jeps, mutta nyt lähden pikkuhiljaa kohti vuittonia ja sit kirjastoon. 🙂 Aurinkoista perjantaita kaikille!

Lue myös

X