Xenia's day

Lumisateessa

Teksti:

PB060124PB060127PB060133

takki: Mayoral

housut: Gugguu (saatu)

kengät: Melanie

pipo: Gugguu (saatu)

Viime viikkoina olen kuullut paljon ihailevia huokauksia tyttäreni suusta, lumisade kun on lapselle lähes taianomaista ja kaikki siihen liittyvät pakolliset jutut kuten lumityöt suurta hupia. Kumpa omakin ajattelutapa taipuisi tähän, vaikka myönnänkin että lumityöt eivät ole läheskään yhtä tylsiä kuin pyykin pesu ja lajittelu tai tiskikoneen täyttö ja etenkin tyhjennys. 😀
Pulkka on kaivettu esiin, vaikka se ilmeisesti on taas pian ilman käyttöä kunnes lumi pääsee jälleen valtaamaan maan. Mieheni googletteli jotain pitkän aikavälin sääennusteita ja siellä veikattiin valkoista joulua Suomeen. Hänelle se olisi todella tärkeä juttu kun saamme Englannista vieraita ja onhan siinä jotain taianomaisempaa kuin vesisateessa, minun mielestäni ainakin!
Täällä mä kuuntelen muuten nyt alakerrassa kun tyttö höpisee edelleen itsekseen omassa sängyssään. Lauantaina aamusta alkoi tytön silmä rähmimään ja oli sen verran aran oloinen että käytiin näyttämässä päivystyksessä. Tyttö oli aivan innoissaan. Hän ei ole tämän reissun jälkeen muusta puhunutkaan kuin lääkäreistä ja kantelee ylpeänä tuolta reissulta saamiaan tarroja. Mun tyttö<3 Diagnoosina olikin sit sidekalvon tulehdus ja tippoja pitäisi laittaa 6-8 kertaa päivässä. Voin muuten kertoa, että tämä tippojen laitto on kyllä jotain aivan jäätävää. Kaikkemme ollaan yritetty. Lahjonta onnistuu parhaiten kunnes tyttö hokaa et joku lähestyy silmää ja sit rutistaa silmät kiinni. Toisella kertaa yritettiin hämätä tyttöä, mutta hän taitaa olla liian fiksu siihen. Kolmas tapa oli perinteinen ”yritä pitää paikoillaan ja pudottaa tippa silmään jos se sinne osuisi” -lähestymistapa ja näitä on nyt sit pyöritelty pari päivää. Onneksi silmä on jo parempaan päin eli kai sinne jotain on mennyt, vaikka ehkä vähän vaikea onkin uskoa näin tippojen laittajan näkökulmasta..
Että jos on vinkkejä tähän melko haastavaan juttuun niin antaa palaa. Vai onko se vaan niin että tää helpottuu sit kun ikää on enemmän?

Lue myös

X