Baby Bear Wears

Lumisateessa

3.2.2016 Teksti:

Tyttö meni jo eilen takaisin hoitoon. Kuumetta kun ei ollut ja ainoana oireena yskä. Siellä on kuulemma liikkeellä tuollaista jopa 40 asteen kuumeen aiheuttavaa tautia/pöpöä. Saa siis taas kiittää kun meidän neitokainen pääsi näin helpolla.
Kävin muuten tuossa taas läpi tytön vaatekaappia lähinnä tulevaa muuttoamme ajatellen. En viitsisi kantaa uuteen kotiin mitään sellaista mikä on jo valmiiksi liian pientä, joten pitänee taas käydä viemässä juttuja vaatekeräykseen. Pituutta on näemmä tullut ihan kivasti lisää – tai sit minä olen pessyt vaatteet liian kuumassa, who knows!
P1240939P1240944

takki: Name it

pörröhuppari: Bogi

pipo: Gugguu (saatu)

pöksyt: Next

kengät: Ugg Australia

nahkarukkaset: Mutka

Tän viikon lopussa tytön huone on uudessa kodissa täysin valmis joten voisin ottaa teille kuvia paikan päältä. Siitä tulee niin mahtava! Tarkoituksena olisi myös tehdä tytölle sänky itse. Sellainen ”talo-sänky” mitä näkee aina välillä instagramin inspiraatiokanavilla. Siihen päälle toki sit kunnollinen lastenpatja ja niin edelleen. Aluksi muutetaan kuitenkin vanhan sängyn kanssa ettei kaikki muutu yhdessä päivässä, tämän ikäinen kun ei vielä ymmärrä näistä jutuista samalla tavalla. Meille vanhemmille tämä kaksio on ollut väliaikainen ratkaisu, mutta tyttö on asunut tässä suurimman osan elämästään, aika hassua itseasiassa!
Nyt lähden viemään koiraa ulos ja sit ruuanlaittopuuhiin. Mukavaa keskiviikon jatkoa teille kaikille!

Kommentit (8)

Joo, sitähän tää on; yrittää ”päästä eroon” pienistä ja haalii jo seuraavaa kokoa varastoon. Yhtä haipakkaa näiden vaatteiden kanssa, kun tyttö kasvaa kuin rikkaruoho! 😀

Etkö kuvaisi tänne vaatteita? Varmasti löytyisi ostajia, minä itse mukaan lukien!

Nyt ei riitä resurssit siihen postitusrumbaan ennen muuttoa!:)

Ymmärrän. Kiitos vastauksesta! 🙂

Muuton jälkeen on sit enemmän aikaa eli todnäk parin kuukauden päästä kun taas osa jäänyt pieneksi. 😀

Joo, sitähän tää on; yrittää ”päästä eroon” pienistä ja haalii jo seuraavaa kokoa varastoon. Yhtä haipakkaa näiden vaatteiden kanssa, kun tyttö kasvaa kuin rikkaruoho! 😀

Harmi kun et vastaa mun ehdotukseen. 🙁

Tai etkö halua säästää vaatteita mahdolliselle tulevalle lapselle?

Osan säästän (kengät, haalarit yms), mutta muut menee kiertoon.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *