Mainos: House of Organic
Mainos | House of Organic Xenia's day

Luonnollisempaa hiustenhoitoa

Teksti:
House Of Organic

Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Pitkälle on tultu hiustenhoidon suhteen niistä ajoista kun silloin blogin alkuaikoina päätin, että haluan vaaleammat hiukset ja lähdin niitä itse kotona vaalentamaan. Alla oli tummaksi värjättyä hiusta ja lopputulos oli hyvinkin mielenkiintoinen. Juuret olivat lähes valkoiset ja latvat vaaleanpunaiset. Hius tuntui ihan purkalta ja muistan kuinka en lähtenyt kotoa mihinkään ennen kuin pääsin siitä kampaanjan tuoliin.

Tuon jälkeen tutustuin itseasiassa Nooraan ja sen jälkeen en ole kenenkään muun käsiin hiusten värjäystä enää luottanut. Nyt panostankin hiusten hyvinvointiin kaikin tavoin. Syön terveellisesti ja monipuolisesti ja lisäksi kausiluontoisesti mm biotiinia.

Näiden lisäksi hyvin tärkeällä sijalla hiusten hyvinvoinnissa ovat niiden käsittely (tai oikeastaan se, ettei niitä käsittele liikaa) ja se, että hoitotuotteet ovat sopivia.

Olen kokeillut montaa luonnollisempaa hiustenhoitosarjaa, mutta suoraan sanottuna en ole löytänyt yhtä hyviä kuin ne tuotteet, joita olen tottunut käyttämään. Kunnes sain kokeiluun Bruns -hiustenhoitosarjan tuotteita. Nämä tuotteet ovat nousseet suosioon Ruotsissa eikä turhaan. Brunsin kampaamoalan ammattilaisten kehittämät tuotteet ovat yhtä tehokkaita (ja kauniin näköisiä ) kuin tavanomaiset kampaamotuotteet, mutta ne on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia raaka-aineita. Oma hiuspohjani on etenkin näin talven kynnyksellä erityisen herkkä, joten siitäkin syystä pyrin kohtelemaan sitä mahdollisimman hellävaraisesti. Ja kyllähän se niin on, että terveempi hiuspohja, terveemmät hiukset!

_DSC9815-2

Bruns-tuotteita löytyy niin tuoksullisina kuin tuoksuttomina versioina, joista minä olen kokeillut vain jälkimmäisiä. Tuoksut ovat kuitenkin hyvin luonnollisia eikä lainkaan pistäviä, mikä selittynee niiden luonnollisella alkuperällä. Minulla on ollut kokeilussa tuuheuttava, kosteuttava sekä hiuspohjaa suojaava kookokselta ja kardemummalta tuoksuva o1 shampoo sekä syväpuhdistava ja tuuheuttava sitruunalta ja mintulta tuoksuva 04 shampoo. Näitä olen käyttänyt vuorotellen ja niihin sopivien 01 hoitoaineen ja 04 hoitoaineen kanssa.  Karkeasti 01 hoitoaine on kosteuttavampi ja 04 hoitoaine antaa enemmän kiiltoa. Molemmat selvittävät hiuksia todella hyvin, mikä vähentää hiusten katkeilua niiden harjauksen yhteydessä.

_DSC9864

Ehkä kaikkein suosikein tuote omassa käytössä on ollut numero 22 hiusnaamio. Tämän jälkeen hiukset ovat kosteutetut, mutta eivät kuitenkaan liian pehmoiset vaan tuntuu, että tämä antaa myös rakennetta. Oma hiuslaatuni on hyvin hentoinen, joten kaikki rakenne on tervetullutta!  Olen aina rakastanut Bergamotin tuoksua, joten siitäkin syystä tämä hiusnaamio on erityisesti mieleeni. Yleensä käytän hiusnaamiota joka kolmas pesukerta, eli noin kerran viikossa. Ennen pesin hiuksia harvemmin, mutta nyt raskauden jälkeen (tai imetyksen aikana, tiedä sitten) hiukseni tuntuvat rasvoittuvan hurjan nopeasti ja kuivashampoo aiheuttaa kutisevan hiuspohjan, joten pesen hiuksia 2-3 päivän välein. Itseasiassa luinkin tästä juuri vastikään että ei ole myöskään hyvä kerrostaa kuivashampoota päivä toisensa jälkeen, sillä se tukkii hiuspohjaa, joka puolestaan vaikuttaa hiusten hyvinvointiin ja kasvuun. Ennen saatoin pestä hiuksia jopa 5-6 päivän välein juurikin kuivashampoon avulla, mutta nyt en sitä enää tee.

_DSC9798-2

Shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi Bruns tuotteiden joukosta löytyy myös muotoilutuotteet ja hoitoaineet pesun jälkeen laitettavaksi. Minä olen erityisen tykästynyt mandariinilta tuoksuvaan, silottavaan ja selvittävään nro 18 hoitoainesuihkeeseen sekä mintulta ja limeltä tuoksuvaan silottavaan ja hoitavaan nro 14 muotoilutuotteeseen.  Näitä käytän ihan rinta rinnan. Ensin suihketta ja sitten hiusten selvitys varovasti ja sen jälkeen vielä muotoiluvoidetta pituuksiin. Mieheni puolestaan on ihastunut nro 12 suolasuihkeeseen, joka tuoksuu mandariinilta. Toimii myös pitkiin hiuksiin jos haluaa sellaisen huolettoman rantalookin.

_DSC9832

Bruns tuotteita saa ostaa myös matkakokoina, mikä on mielestäni aina suuri plussa. Itse en jaksa kantaa isoja pulloja mukana matkassa, mutta toisaalta tuotteen siirtäminen joka kerta pieniin matkapulloihin on työlästä ja esimerkiksi paksumpien hiusnaamioiden osalta hyvin vaikeaa.

Kaikin puolin huikea sarja, josta halusin teillekin kertoa. Voin hyvin lämpimästi suositella tätä luonnollista hiussarjaa, jonka toimivuus on testattu. Lisäksi on sanottava, että nämä ovat todella kauniita kylpyhuoneen hyllyillä, eivätkö olekin?

Pyysin teille näihin alekoodia ja saattekin vuoden loppuun asti XENIABRUNS koodilla 15%:n alennuksen kaikista Bruns-sarjan tuotteista. Jos päädytte näitä ostamaan, tulkaa kertomaan mitä pidätte!<3

 

X