Xenia's day

Luonnolliset kulmakarvat

Teksti: Xenia

P9010068P9010062

Tällä viikolla on enemmän juttua kulmakarvoista kuin laki sallii, mutta minkäs teet kun olen bongannut niin hyviä tuotteita lähiaikoina. Mähän olen värjäillyt omia kulmia jo vuosikaudet ja aina välillä saanut kulmat ojennukseen Nooran toimesta samalla kun hiusvärit ovat vaikuttaneet.

Kyselin aina häneltä niitä värejä, mitä hän käyttää, kun omat ei vaan yksinkertaisesti saaneet samaa tulosta aikaiseksi ja lopulta päädyinkin ostamaan kulmien värjäykseen tarvittavat tuotteet suoraan Nooralta. Sekoittelen siis 50/50 grafiitinharmaata ja ruskeaa ja saman verran hapetetta päälle. Kulmista tuli niin hyvän väriset, että en juuri kaipaile mitään meikkiä, mutta kokeilin huvikseni ihan muutamaan kohtaan tuota Baremineralsilta blogin kautta testiin saatua kulmaväriä siveltimineen ja luulenpa, että tässä on resepti mun kulmiin aina tästä lähtien.

Helppoa, nopeaa ja luonnollista. Ihan käsittämätöntä miten paljon ryhtiä kulmat tuo kasvoille, siinä taitaa olla meikäläisen ”kasvojenkohotuskeino” tästä lähtien!

Oletteko te löytäneet jo kulmakarvojen kotivärjäyksen pariin vai luotatteko te ammattilaiseen tässä asiassa? Ripsiä en kyllä ole tohtinut itse värjätä, mutta kaipa sitäkin voisi tehdä sellaisten lappujen avulla. Se vaan tuntuu ajatuksena todella vaikealta.

Täällä mä istun muuten jotenkin ihan täpinöissäni. Oon saanut vaikka mitä aikaiseksi tänään ja olo on just sellainen että voisin juosta maratonin. Liittynee siihen, että meidän pikkuinen päätti nukkua kaksi kertaa 4 h putkeen! Mitä luksusta! Mä vielä jonain päivänä luen näitä ja pudistelen päätäni, mutta kaikkeen tottuu, se on ihan älytöntä.

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! <3 Kertokaa teidän paras ”kulmareseptinne”!

X