PA120113

Olen tainnut perehtyä viime aikoina liikaa kaikkiin terveyteen liittyviin dokumentteihin. Syytän tästä Netflixin dokumenttivalikoimaa, joka on aikas valtava. Viimeisin katsomani dokkari oli The Human Experiment- nimellä kulkeva dokkari, jossa käytiin läpi kemikaalien vaikutusta ihmisten terveyteen ja sitä mihin kaikkeen niitä on tungettu.

Tietyllä tavalla tässäkin asiassa tieto lisää tuskaa, mutta toisaalta kun on tietoa, voi valinnat tehdä joidenkin muuden kuin olettamien pohjalta. Olen esimerkiksi itse pyrinyt lähiaikoina ostamaan huomattavasti entistä enemmän luomutuotteita ruokakaupasta. Ihomme on kuitenkin se kaikkein suurin elin, joten kaikki mitä sille levitämme, imeytyy myös suoraan verenkiertoon. Jos siis luonnonkosmetiikan puolelta löytyisi minulle sopivia tuotteita, toki valinta olisi aika selvä. Sain sattumalta juuri parisen viikkoa sit kokeiluun Zuii-Organicin tuotteita ja kiinnostuneena kokeilin heti seuraavana aamuna näitä meikkejä ja nyt jonkun aikaa näitä kokeilleena ajattelin jakaa muutaman sanan omista kokemuksistani.

Zuii -Meikinpohjustusvoidetta olen käyttänyt tavanomaiseen tapaan meikin alle ja toimii! Meikki pysyy hyvin koko päivän ja iho tuntuu kosteutetulta mutta kuitenkin sopivan mattaiselta. Toistaiseksi olen kuitenkin laittanut tämän päälle ihan ”normaalia” meikkivoidetta ja sen päälle sit tuota Zuiin irtopuuteria, joka pitää meikin hyvin paikoillaan. Keskellä oleva Mango-sävyinen poskipuna on aivan huippu, mutta sävynsä puolesta toimii mulla lähinnä niinä päivinä kun haluan todella luonnollista lookkia. Luulenkin että se heidän tummempi sävynsä Melon olisi mun päivittäiseen meikkiin paras valinta, minä kun tykkään poskipunasta ja paljon! Se saa mun puolestani näkyä, muuten olo on liian nude.

Sheer Stick huulipuna on ollut käytössä melkoisen paljon. Värinä mulla on Fern ja se on sellainen kaunis aavistuksen tummepi ja lämmin sävyinen nude. Pysyy huulilla todella hyvin ja on silti koskeuttavan tuntuinen, tämä jää ehdottomasti tämän huulimeikkifanaatikon käyttöön. Jostain syystä huulipunan tuoksusta tulee muuten lapsuus mieleen, en tiedä sit onko saman tuoksuinen kuin joku äidin jännittävä kosmetiikkatuote, jota käytiin salaa katsomassa ja kokeilemassa.

Zuiin luomiväri puolestaan levittyy todella hyvin ja on pigmenttipitoista, mutta tämä sävy (chestnut) on sen verran vaalea minulle, että olen käyttänyt sitä lähinnä korostuksissa kulmaluulla ja silmän sisänurkassa.

Näin ensikertalaisena olen jopa ällistynyt siitä miten hyviä tuotteita luonnonkosmetiikan joukosta voikaan löytyä. Minä jatkan siis ehdottomasti tämän alueen kartoitusta ja kiinnostaisikin tietää, oletteko te kääntyneet luomun puoleen ja jos olette niin onko teille muodostunut sellaisia suosikkeja, joita haluaisitte jakaa kommenttiboxissa?

Tuotteet saatu kokeiluun Zuii-organic brändiltä

X