Xenia's day

Luonnonkosmetiikan suosikkeja – Bybi Beauty

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Saan aika-ajoin postaustoiveita ihonhoitoon liittyen ja halusinkin nostaa nyt esiin yhden brändin, johon olen saanut onnekseni tutustua. Kyseessä on englantilainen luonnonkosmetiikkabrändi Bybi Beauty, joka on näkynyt täällä ennenkin muun muassa huulituotteiden ja Babe Balmin osalta, mutta nyt halusin koota yhteen heidän muita tuotteitaan ja antaa omia käyttökokemuksiani. Lopusta löytyy vielä näihin tuotteisiin sopiva alekoodi ja instagramista puolestaan arvonta, johon on koottu mun suosikit näistä!

P8080163

Swipe Clean puhdistusöljy toimii niin itsenään kuin kaksoispuhdistuksen yhteydessä, kuten minä sitä yleensä käytän. Tällä poistan kaiken meikin, myös tumman silmämeikin kuivattamatta kuitenkaan ihoa. Suosikkituote, jota ilman en pärjäisi!

Prime Time kuorintavoide kuorii ihon hellävaraisesti ja lopputulos on silmin nähden kirkkaampi iho. Mä olen varsinainen kasvonaamioiden ja kuorintojen ystävä ja tämä toimii mielestäni loistavana pikakaunistajana arki-illoissa. Kuorintavoiteen jälkeen seerumien ja kasvovoiteiden tehoaineet imeytyvät paremmin – iho on toisin sanoen vastaanottavaisempi. Ihana tuote!

Detox Dust puhdistava naamio on täydellinen jatko Prime time kuorintavoiteelle. Tämä syväpuhdistava ja epäpuhtauksia puhdistava naamiojauhe sekoitetaan veteen, hunajaan tai vaikkapa jugurttiin ja levitetään sen jälkeen kasvoille. Iho tuntuu todella puhtaalta tämän jälkeen ja ainakin minulla nousi epäpuhtauden pintaan tämän jälkeen. Oma ongelmani on aina ollut se, että iho tukkeutuu helposti ja pyrinkin sitä välttämään kaikin keinoin kuorinnoilla, naamioilla ja ennen kaikkea ihon riittävällä kosteutuksella!

P8080212P8080177

Mega Mist kasvosuihke on yksi suosikeistani. Se sisältää runsaasti hyalyronihappoa, joka kosteuttaa ihoa, lisää ihon kimmoisuutta ja hidastaa ihon vanhenemista. Sen hienojakonen suihke tuntuu kasvoilla ihanalta ja luo täydellisen pohjan seerumeille ja kasvovoiteelle. Täysi kymppi!

Ja sit näihin öljyseerumeihin, joihin olen täysin koukussa. Jokaisella niistä oma tehtävänsä ja osaa käytän aamulla, osaa illalla ja osaa aina tarpeen mukaan.

Bakuchiol booster kuulostaa nimeltään hassulta, mutta on huikea tuote mun iltarutiineissa. Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille eli A-vitamiinille. Retinol siloittaa ja tasoittaa ihoa, mutta se ei sovi herkälle iholle. Bakuchiolista saatava retinoli on kuitenkin poikkeus ja tutkimusten mukaan sillä on samat vaikutuksen ihossa kuin retinolilla (stimuloi kollageenin tuotantoa), mutta ilman haittavaikutuksia. Huikea tuote käytettäväksi esimerkiksi Mega Mist kasvosuihkeen jälkeen!

P8080186

Strawberry Booster on erittäin kuivan, ärtyneen ja herkän ihon tehokosteuttaja, joka imeytyy nopeasti ja tuoksuu mansikalta. Mä käytän tätä usein kosteuttavan naamion alla, jolloin sen vaikutus tehostuu entisestään.

Buriti Booster on suojaava ja kirkastava öljyseerumi. Se suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta riskitekijöiltä kuten saasteilta ja UV-säteiltä. Tätä kannattaa käyttää aamulla ennen kasvovoidetta, siihen sekoitettuna tai sellaisenaan.

P8080249P8080183

Babe Balmista puhuinkin viime kuussa. Tämä monitoimibalmi on ihan oikeasti monitoimituote. Olen käyttänyt sitä erityisen kuiviin kohtiin kasvoissani (esim nenä aurinkoloman jälkeen), lasten kuivalle iholle auringon ja kloorivedessä polskimisen jälkeen, huulirasvana, käsivoiteena, you name it! Mahtava tuote!

Bybin huulituotteet eli Buffer huulikuorinta & Plumper huulivoide ovat käytössä koko ajan. Buffer kuorii huulet täydellisen pehmeiksi ja Plumper huulivoide tehostaa huulten verenkiertoa ja tekee niistä sitten luonnollisen täyteläiset. Mä rakastan tätä huulirasvaa!

P8080246

Babe Balm Bronze korostusväri tuo iholle hehkua ja valoa. Mä käytän tätä poskien korkeimmalla kohdalla. Huomaatteko hehkun?

Yleisesti sanottuna Bybin tuotteissa on mielestäni loistava hinta-laatu suhde ja mikä parasta, ne ovat täysin luonnollisia, vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Lisäksi mun mielestä suurta plussaa saa myös pakkausten kaunis ulkonäkö. Miten pirteiltä nämä purkit näyttävätkin!

Te saatte XENIABYBI koodilla 15%:n alen Bybin tuotteista ja pysykäähän kuulolla,  instaan tulee nimittäin arvonta!! 🙂

Lue myös

X