Xenia's day

Luonnonkosmetiikan suosikkeja & uusia tuttavuuksia

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Yhteistyöni suomalaisen luonnonkosmetiikkaa myyvän House of Organicin kanssa jatkuu ja tällä kertaa halusin nostaa esiin muutamia vanhoja tuttuja tuotteita ja ottaa kokeiluun sellaisia, jotka ovat kiinnostaneet jo jonkin aikaa.

Miten mahtavaa onkin huomata, että luonnonkosmetiikkaa on aivan valtava valikoima tätä nykyä ja voisinkin väittää, että jokaiselle löytyy sopivat ihonhoito- ja kauneustuotteet myös luonnollisemmalla alkuperällä.

P7100470

Ensin ihan ennestään tuttuja tuotteita, jotka ovat päässeet suosikin asemaan.

Bybi Lip Buffer & Lip Plumber

Mun go to kombo jos haluan luonnolliset, mutta kuitenkin hieman täyteläisemmät huulet. Kuorin huulia muutaman kerran viikossa ja sen jälkeen huulimeikiksi riittää pelkkä huulia kosteuttava ja täyteläistävä Bybi Plumber tai vaihtoehtoisesti tuputtelen huulirasvan päälle vielä aavistuksen punaa, aivan kuten alla olevassa kuvassa. Huuleni rakastavat näitä tuotetta! Nämä saa ostettua kätevästä paketissa, mutta voit halutessasi hankkia ne myös erikseen. Huulikuorinta löytyy täältä ja huulia täyteläistävä rasva täältä.

kasvot

Bybi Babe Balm

Tämä voide ei ole turhaan saavuttanut kulttiasemaansa. Se toimii niin tehokkaana kosteuttajana (muun muassa huuliin, käsiin ja kasvoille muutenkin), korostustuotteena (upea hehku) ja kasvojen puhdistusbalmina. Sen tuoksu on huumaava ja koostumus silkkinen. Käytän tätä itse kasvojen kosteutukseen jos kasvot tuntuvat tarvitsevan hieman enemmän kosteutusta ja lisäksi myös käsiini, jotka tuntuvat kuivuvan tätä nykyä todella helposti. Tämä on oikea ihmevoide, jota voisin suositella kaikille. Toimii myös lasten iholle tarvittaessa! 🙂

Ben & Anna deodorantti

Olen pitkään etsinyt luonnollista, alumiinitonta deodoranttia, joka oikeasti pitää. Ja vihdoin löysin sen joskus viime talvena. Sen jälkeen olen käännyttänyt tähän myös mieheni, joka on yhtä palavasti rakastunut nimenomaan tähän tuoksuun. Kainalot pysyvät kuivina ja tuoksu on juuri täydellinen. Ben & Annan deodorantit ovat täysin vegaanisia, 100% luonnollista alkuperää, eikä niitä ole testattu eläimillä. Lämmin suositus tälle!

P7100479

Attitude Shower Gel & Natural Body Cream

Voin lämpimästi suositella Attituden tuotteita ylipäänsä, niitä on nimittäin tullut käytettyä jo pidemmän aikaa. Ensinnäkin ne ovat ihanan hellävaraisia, tuoksuvat ihanilta, mutta ovat myös purkkikokojensa puolesta todella riittoisia. Olen jo useampaan otteeseen maininnut siitä, kuinka nämä luonnollisemmat tuotteet ovat myös lapsiystävällisempiä kuin keinotekoisemmat sisarensa. Tässä on suihkusaippua ja ihonhoitovoidemerkki, johon olen hurahtanut täysin. Heiltä löytyy myös kodinpuhdistustuotteita, jotka ovat todella kohtuu hintaisia. Suosittelen kurkkaamaan, ovat ehdottomasti mun ”seuraavaksi kokeiluun” -listalla!

P7100489

Ja sit tuotteita, jotka ovat ennestään tuntemattomia, mutta ovat nyt olleet kokeilussa noin parin viikon ajan.

Evolve Radiant Glow Mask

Mulla on kokemusta Evolven muista tuotteista ja myös naamioista ja olen halunnut kokeilla tätä hyvät arviot saanutta kirkastavaa naamiota jo pitkään. Varoituksen sanana. Älkää käyttäkä tätä naamiota nälkäisenä, teki nimittäin mieli maistaa sitä. Se tuoksuu huumaavan suklaiselta ja iho oli sen jälkeen silkkisen pehmeä ja kirkas. Tämä jää ehdottomasti mun kasvonaamioarsenaaliin, joka alkaakin olla jo melkoinen. Tästä voisinkin tehdä oman postauksensa! 🙂

100% Pure Cleansing Balm

Olen jo pidemmän aikaan luottanut kaksoispuhdistuksen nimeen ihonhoidossa. Ensin puhdistan pahimmat meikit ja epäpuhtaudet siihen sopivalla tuotteella ja sen jälkeen vielä pesen ihon toisella tuotteella. Tämä kuitenkin lupaa sulattaa meikit ja epäpuhtauden yhdellä kertaa ja salaisuus piileekin siinä, että voide ensin pyöritetään kasvoille ja kasvot pyyhitään sit kostutetulla musliiniliinalla. Kokeilin vielä lopuksi misellivedellä ja kasvot olivat todella puhtaat, eikä vanulapussa ollut enää meikinjäämiä kuten hyvin usein pelkällä vedellä tehdyn puhdistuksen jälkeen. Siitä kiitos tälle tuotteelle! 🙂

P7100503

Lopuksi vielä hieman hiustenhoitotuotteita, jotka ovat kiinnostaneet jo jonkun aikaa.

John Masters Organics Shampoo & Hoitoaine

John Masters Organics on maailmanlaajuisesti arvostettu kampaamotason hiustenhoitosarja, joten pitihän sitä kokeilla. Oma ongelmani on ollut se, että osa kokeilemistani luonnollisemmista shampoista ei tunnu pesevän hiuksia niin puhtaaksi kuin haluaisin, mutta tämäm kanssa tuota ongelmaa ei ollut. Lisäksi hiukset tuntuivat kuivuttuaan pehmeiltä ja helposti käsiteltäviltä, enkä suoraan sanottuna nähnyt mitään eroa rakastamiini keinotekoisempiin sisariin nähden, joka on omalla kohdallani ollut aina se suurin kynnys luonnollisempiin hiustenhoitotuotteisiin siirtymisessä!

Teille halusimme House of Organicin kanssa jakaa alekoodin XENIAJULY, jolla saatte 15%:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Heidän nettikauppaansa pääsette tästä!  Onko tässä teille tuttuja tuotteita tai teidän suosikkejanne?

 

Lue myös

X