Xenia's day

Luonnonkosmetiikkaa huulilla

Teksti: Xenia

Olen lähiaikoina ja iän myötä alkanut kiinnittämään huomattavasti entisestä enemmän huomiota siihen, mitä syön ja mitä kasvoilleni ja iholleni ylipäänsä laitan. Ruoan suhteen tarkoitan sitä, että pyrin syömään mahdollisimman puhdasta ruokaa ja mielellään luomua jos sellaista on tarjolla. Kosmetiikan osalta olen puolestani innostunut yhä enemmän luonnonkosmetiikasta ja loppua ei tälle innostukselle näy, kun tuotteet ovat nykyisin vieläpä niin huikean hyviä.

P2150050

Sain joskus jo jonkun aikaa sit muutaman Burts & Beesin tuotteen blogin kautta testiin ja menin sen jälkeen niin sekaisin, että olen ostellut niitä huimaa vauhtia lisää. Ajatus siitä, että pojan poskille päätyy tällaisia luonnonmukaisia tuotteita pusujen jälkeen on kiva ja onhan se omallakin kohdalla kiva kun huulimeikkiäkin tulee kuulemma syötyä melkoiset määrät ihan huomaamattaan.

P2090318

Mä en oikein osaa päättää mitkä heidän tuotteistaan on mun suosikkeja, mutta kokeillaan nyt kuitenkin. Multa löytyy Burt’s Beesin Lip shine kahdessa eri sävyssä (nämä saatu blogin kautta) ja näitä tuleekin käytettyä ihan älyttömän paljon. Koostumus on ihanan kiiltävä, mutta paras juttu näissä on tuoksu!! Ne tuoksuvat ihan ässämix karkilta, mutta uskaltaisin väittää, että ovat hiukkasen terveellisempi pahe, ei ehkä syötäväksi, mutta käytettäväksi kuitenkin!

P2090326

Toinen suosikkini on Burt’s Beesin Tinted Lip Balm, johon meidän aupair mut tutustutti. Nyt multa löytyykin tämä jo useammassa eri sävyssä, omat suosikkini ovat Zinnia ja Pink Blossom. Ensimmäinen persikkaisempi, toinen pinkimpi nude!  Ensimmäistä mulla on huulilla muun muassa tämän postauksen kuvissa, todella luonnollista, mutta silti jotain!

Burt’s Beesin Lip Crayon on huulipunamaisempi ja enemmän pigmenttiä sisältävä kuin edeltävät tuotteet. Ylempi Sedona Sands sävy on ollut mulla aivan älyttömän paljon käytössä, myös tässä postauksessa ja toinen sävy Niagara Overlook on puolestaan sellainen, joka on täydellinen kun iholla on vähän päivetystä – Dubain reissua odotellessa!

Jos teillä ei ole siis näistä kokemusta niin suosittelen tutustumaan, ette varmasti tule pettymään!

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

 

X