Mainos Xenia's day

Luonnonkosmetiikkapäivät

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

House of Organicin kanssa olen jo tehnyt pidemmän aikaa yhteistyötä ja tänään alkavien luonnokosmetiikkapäivien myötä sain valita omia kiinnostavia tuotteita ja omia suosikkejani, joista saatte keskiviikosta sunnuntaihin hyvät alennukset. Tilauksia voi myös yhdistää, eli tilata eri päivinä ja saada vielä toimitus ilmaiseksi. Tähän ohjeet ihan postauksen lopussa! 🙂

Kerron jokaisen tuotteen yhteydessä siitä, miksi minä valitsin juuri sen tuotteen, jotta tekin voitte saada tästä mahdollisimman paljon irti!

P9020354

100% Pure Fruit Pigmented Anti Ageing huulipunat sävyssä Clover & Foxglove, tarjouksessa tänään 4.9 tarjoushinta 24€ (ovh 32,9)

Kaikki blogia seuraanneet tietävät mun fiksaation huulipuniin. Joku voisi väittää, että yksi riittää, mutta mä olen aivan eri mieltä. Joinain päivinä pidän nudesta, toisena pinkimmästä ja kolmantena ihastelen korallisempaa punaa. Lisäksi olen todennut tässä vuosien saatossa sen, että talvella täydellinen nude on kesällä aivan liian vaalea ja toisin päin. Tätä mä selitän miehelleni kun hän näkee mun huulipunalaatikon.

Nämä 100% Pure -merkin punat ovat mielettömän pigmenttipitoisia ja aivan ihanan tuntuisia huulilla. Otin kuvat molemmista sävyistä huulilla niin näette niiden eron. Foxglove (ensimmäinen kuva alla) on helppo arkipuna, Clover (jälkimmäinen) puolestaan tuo aavistuksen enemmän kasvoille ja toimii mulla iltapunana tai niinä päivinä kun kasvot kaipaavat hieman enemmän piristystä! 🙂

foxgloveclover

100% Pure onkin merkkinä kiinnostanut mua jo pidemmän aikaa, joten huulipunien lisäksi testiin lähti heidän hurjasti kehuttu BB-voiteensa, peitevärinsä, primerinsa ja meikkipaletti,  jonka sävyjä minulla on näissä yllä olevissa kuvissa kasvoilla.

P9020425

100% Pure Luminous Primer, tarjouksessa perjantaina 6.9, tarjoushinta 29€ (ovh 39,9€)

Tämä oli tähän mennessä testaamistani luonnonkosmetiikan primereista ehdottomasti paras ja kun katsoo tuotteen arvosteluja House of Organicin sivulla, en taida olla ainut, jonka tämä primer on vakuuttanut. Meikki pysyy pidempään, iho näyttää valoisalta ja kuulaalta ja meikkivoide levittyy päälle helposti.

100% Pure BB voide sävyssä 2, tarjouksessa torstaina 5.9, tarjoushinta 35€ (ovh 44,9€)

Aivan ihana kevyt meikkituote, joka antaa luonnollisen lopputuloksen, mutta peittää kuitenkin ihon virheitä ja värieroja. Omaan makuuni tämä toimii parhaiten suoraan kosteusvoiteen päällä ja se sisältää myös aurinkosuojakertoimen 15, joka on kasvomeikkituotteissa todella suuri plussa!

100% Pure Second Skin Concealer sävyssä 3, tarjouksessa lauantaina 7.9, tarjoushinta 25€ (ovh 32,9€)

Olen jo pidempään etsinyt tarpeeksi peittävää peitevoidetta luonnonkosmetiikan tuotteiden joukosta ja nyt olen sen löytänyt. Tämä levittyy kuin unelma ja toimii niin silmien alla kuin pienten virheiden peitossa. Love it!

P9020429

100% Pure Fruit Pigmented Pretty Naked 2 -meikkipaletti, tarjouksessa sunnuntaina 8.9, tarjoushinta 38€ (ovh 49,9€)

Tämä paletti sisältää poskipunan, higlighterin ja muutaman luomivärin, ja jokaikinen väri on todella hyvä mun kasvoille. Nämä sisältävät todella reilusti pigmenttiä ja sävyt ovat todella kauniisti toisiinsa sointuvia. Todella kätevää kun kaikki kolme meikkituotetta – poskiuna, higlighter ja luomivärit – löytyvät kaikki saman paletin sisältä.
P9020419

Mä rakastan kaikkia kotona tehtäviä happokuorintoja, joidenka olen todennut toimivan todella hyvin tukkeutuneelle iholle. Nämä kolme ylläolevaa tuotetta sisältävät kaikki happoja, mutta niiden käyttötapa on erilainen. Olen rakastunut jokaikiseen. Oma ihonhoitorutiini onkin sellainen, että kuorin kasvot parisen kertaa viikossa ja sen jälkeen laitan kosteuttavan naamion (joista suosikkini seuraavassa kuvassa). Perehdytään nyt näihin kuorintoihin kuitenkin ihan ensimmäisenä!

JOIK Organic Illuminating & Brightening AHA Facial Toner, tarjouksessa tänään 4.9, tarjoushinta 30€ (ovh 43,9€)

Olen käyttänyt Pixin kuorivaa kasvovettä jo useamman vuoden, joten kiinnostukseni vastaavaa luonnonkosmetiikan tuotetta kohtaan oli luonnollisestikin korkealla. Tämä kasvovesi lupaa kuoria ihoa kevyesti, jonka seurauksena iho on kuultava ja kirkas. Ja tämän lupauksen tuote pitää ehdottomasti. Tämä on todella mukava iholla ja iho näytti kauniin kirkkaalta. Käytän tätä iltaisin kasvojenpuhdistuksen jälkeen ennen seerumeita. Toimii!

Whamisa Organic Fruits Peeling Finger Mitt kuorintalaput sekaiholle, tarjouksessa lauantaina 7.9, tarjoushinta 25€ (ovh 31,9)

Jos pitäisi nostaa yksi suosikkituote, tai ehkäpä tuote, joka on jäänyt kaikkein eniten mieleen, niin sen on oltava nämä entsyymikuorintalaput, joiden avulla ihon saa kuorittua lähes rikollisen helposti. Laskisin nämä kuorintatehokkuudeltaan johonkin aha-kasvoveden ja seuraavan naamion välimaastoon. Kasvovettä käytän päivittäin, näitä kuorintalappuja kerran-pari viikossa (kasvoveden sijaan) ja varsinaista kuorivaa naamiota (eli seuraava tuote) noin kerran viikossa.

DR. Alkaitis Organic Enzyme Exfoliating Mask -kasvonaamio, tarjouksessa sunnuntaina 8.9, tarjoushinta 34€ (ovh 42,9€)

Tämä naamio kuorii ja kirkastaa ihoa, mutta sisältää myös kasviöljyjä, jotka kosteuttavat ihoa. Mielettömän hyvä tuote, josta ihoni pitää todella paljon. Suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin happokuorintoihin ja kasvovesiin, jos ette vielä niitä ole kokeilleet. Pitävät ihon todella pehmeänä ja sileänä ja ainakin itselläni nämä ovat auttaneet pieneen tukkeumiin, joita otsassani oli jossain vaiheessa aika runsaastikin.

P9020447

Ihoni kaipaa kuorintojen lisäksi myös runsaasti kosteutusta ja aina kuorivan naamion jälkeen käytän jotain kosteuttavaa naamiota, yhteensä noin 2-3 kertaa viikossa. Oma ikuisuussuosikkini on Madaran Sos, mutta halusin kokeilla myös Beauty Gardenin kosteuttavaa kurkkunaamiota.

MADARA SOS Hydra Mask -kosteusnaamio, tarjouksessa tänään 4.9, tarjoushinta 26€ (ovh 33,9€)

Oma suosikkini, jota olen käyttänyt ainakin 5 purkkia. Täydellinen kosteutus myös talven kovimmilla pakkasilla. Toimii ihanasti kuorinnan jälkeen tai ihan sellaisenaan. Kasvojen iho on todella pehmeä tämän jälkeen. Jos ette ole tätä kokeilleet, niin nyt on aika!

Beauty Garden kurkkunaamio, tarjouksessa torstaina 5.9, tarjoushinta 22€ (ovh 27,9€)

Tämä kurkkunaamio toimii kuivan ihon lisäksi väsyneellä ja stressaantuneella iholla. Se palauttaa ihon kosteustasapainon ja pehmeyden. Tätä voi käyttää myös yövoiteen tapaan jos ihosi kaipaa tehokosteutusta. Erittäin hyvä vaihtoehto myös Madaran SOS-naamiolle!

P9020407

Olen huulipunahullun lisäksi myös seerumihullu. Mielestäni yksi seerumi ei riitä, vaan miksailen niitä itse ihontarpeen mukaan. Jos iho tuntuu kuivalta, lisään kosteuttavaa seerumia, jos värittömältä, lisään C-vitamiiniseerumia. Yksi seerumi on kuitenkin aina käytössä ja se on hyaluronihapposeerumi!

Evolve Organic Beauty hyalyronihapposeerumi, tarjouksessa sunnuntaina 8.9, tarjoushinta 26€ (ovh 34,9€)

Kosteuttaa, tasoittaa ihoa, tuo eloa ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Hyaluronihapposeerumi on mun must have tuote ja tämä Evolven on aivan ihana kosteusvoiteen alla. Tiesittekö muuten, että hyaluronihappo voi sitoa itseensä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä ja siksi se onkin tehokas ihon kosteuttaja.

Muita tuotteita, jotka ovat tuttuja ja erittäin hyviä eri päivinä.

Keskiviikko

 • Madara Detox Ultra Purifying Mask, 18€ (ovh 22,9€)
 • Madara Pihlaja Drops Glow Booster, 20€ (ovh 28,9€)

Torstai

 • We love the planet original orange deo-stick, 12€ (ovh 15,9€) (huikea tuote, omaan makuuni Ben & Annan deodoranttejakin parempi!!!!)
 • Hurraw huulivoiteet, 3€ (ovh 5,5€)
 • Bybi Plumber & Buffer huulisetti, 16€ (ovh 23,9€)

Perjantai

 • Madara Time Miracle Age Defence day cream, 36€ (ovh 47,9€). Ihana päivävoide!!!
 • Madara Smart Antioxidant eye cream

Lauantai

 • Avril Organic ripsiväri. Tämän sanotaan olevan yksi parhaimmista luonnonripsiväreistä. Menossa kokeiluun.
 • Madara SOS Hydra repair serum. Täydellinen jos iho on todella kuiva!

Sunnuntai

 • Bybi Beauty Bakuchiol Booster, 12€ (ovh 17,9€). Täydellinen lisä hyaluronihapon rinnalla iltarutiineissa!
 • Madara Anti Pollution City CC-voide! Mun tän kesän meikkipohja numero 1!

 

Kuten alussa mainitsinkin, House of Organicin luonnonkosmetiikkapäiviltä on mahdollista tilata eri päivinä, mutta saada toimitus ilmaisiksi yhdellä paketilla!

Tämä toimii niin, että käytät jokaiseen tilaukseen alennuskoodia YHDISTÄ . Tällöin tilaus jätetään odottamaan ja mahdolliset muut tilaukset yhdistetään samaan pakettiin maanantaista 9.9 eteenpäin. Tämä koodi myös poistaa tilauksen/tilauksien postikulut,  joten helpottaa asiointia paljon. Hyviä luonnonkosmetiikkashoppailuja! 🙂

 

 

Lue myös

X