Xenia's day

Luonnonkosmetiikkapäivien parhaimmistoa ja lahjakorttia yhdelle teistä

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Tänään alkaa taas House of Organicin puolivuosittaiset luonnonkosmetiikkapäivät, ja valitsinpa minäkin sieltä muutamia suosikkeja ja uusia tuttavuuksia, jotka ovat nyt tarjouksessa keskiviikosta sunnuntaihin. Lopusta löydätte vielä pienen kilpailun teille, joten lukekaapa loppuun asti ja osallistukaa!<3

_DSC4143

JOIK organic Micellar cleansing water -misellivesi alennuksessa tänään, hintana 14€ (ovh 20,90€).

Mä rakastan misellivesiä muun muassa kasvojen puhdistuksen viimeistelyssä. Kaukana on ne ajat kun pelkkä putsari riitti puhdistamaan kasvot iltaisin. Tätä nykyä poistan ensin meikit öljyllä tai esimerkiksi tuolla Cleansing meltillä ja musliiniliinalla ja viimeistelen puhdistuksen vielä misellivedellä. Sen jälkeen kasvoilla ei ole enää yhtään meikkiä tai epäpuhtauksia. Suosittelen kokeilemaan tuplapuhdistusta, jos ette sen pariin ole vielä löytäneet.

Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt tarjouksessa perjantaina, hintana 16€ (ovh, 21,50€)

Tämä, Bybin meikin puhdistusöljy ja 100% Puren Blood Orange Balm ovat kaikki huikeita tuotteita kasvojenpuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Tätä pyöritellään kuiville kasvoille, lisätään vettä ja pestään vielä esimerkiksi musliiniliinalla pois. Mä en muuten enää osaa pestä meikkejä ilman tuollaista puhdistuskinnasta, sillä vaan saa niin paljon puhtaampaa tuntua aikaiseksi, ilman että iho kuivuu!

Evolve Organic Beauty Liquid Radiance Glycolic Toner tarjouksessa torstaina, hintana 17€ (ovh, 23,50€)

Rakastan erilaisia hedelmähappoja sisältäviä, kuorivia kasvovesiä ja tämä Evolven uutuus ei ole poikkeus. Iho kihelmöi ihanasti ja tämä onkin kohtuu hellävarainen tapa kuoria kuollutta ihosolukkoa kasvoilta etenkin jos rakeita sisältävä kuorinta kuivattaa ihoa kuten minun kohdallani.

 

_DSC4193

Neal’s Yard Remedies Vitamin E & Avocado Night Cream, tarjouksessa torstaina, hintana 25€ (ovh, 35,90€)

Paksut ja kosteuttavat yövoiteet ovat mun akilleen kantapääni ja tämä Neal’s Yardin versio on todella ihana. Se kosteuttaa, rauhoittaa ja mielestäni aamuisin iho näyttää todella hyvältä, vaikka yöunet ovatkin tällä hetkellä mitä ovat. Voin suositella jos teillä on kuiva ja herkkä iho!

Organic Shop Blue Pine täyteläinen jalkavoide, tarjouksessa lauantaina, hintana 5€ (ovh 8,5€)

Mieheni pyörittelee hyväntahtoisesti silmiään tämän purkin nähdessään,  sillä rehellisyyden nimissä se on hän, joka tätä minulle laittaa. Mikään ei olekaan parempaa kuin pitkien päivien päätteeksi saatu jalkahieronta – jalat kun tuppaavat tällä hetkellä väsymään todella herkästi, luultavasti lähinnä raskaudesta ja sen aiheuttamasta painnonnoususta johtuen. Tässä on miellyttävä tuoksu ja jalat todella tuntuvat pehmeiltä tämän jälkeen.<3

_DSC4196

Joik Organic Rejuvenating Eye Contour Cream, tarjouksessa perjantaina, hintana 21€ (ovh, 30,90€)

Halusin kokeilla JOIK:in silmänympärysvoidetta kun tätä oli kehuttu paljon. Levittyvyys ihana ja jotenkin tämä tuntuu ainakin aamuisin ”avaavan” silmiä. Yksi tärkeimmistä kriteereistä itselleni!

Bybi Beauty Lip Plumper, tarjouksessa torstaina, hintana 10€ (ovh 14,90€)

Tuttu ja turvallinen Lip Plumper, jota käytän päivittäin. Buffer eli huulikuorinta on käytössä 1-2 kertaa viikossa. Sillä saa pidettyä kuivat ja rohtuneet huulet pehmeinä ja tokihan huulimeikin levittyvyys on ihan omaa luokkaansa huulten kuorinnan jälkeen!

 

_DSC4187

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät jatkuvat sunnuntaihin asti ja laitoin alle listan, jossa linkit eri päivien tarjouksiin. Tilauksia voi myös yhdistää niin, että kaikkina päivinä tekemäsi tilaukset tulevat samassa paketissa. Muistatte vain lisätä koodin YHDISTÄ jokaisen tilauksen maksun yhteydessä. Tällä tilauksesta saa myös postikulut pois ja kaikki toimitetaan samassa paketissa 2.3 eli ensi maanantaista alkaen! 🙂

Kaikki tämän päivän tarjoukset täällä.

Kaikki torstain tarjoukset täällä. (alehinnat näkyvät torstaina)

Kaikki perjantain tarjoukset täällä. (alehinnat näkyvät perjantaina)

Kaikki lauantain tarjoukset täällä.(alehinnat näkyvät lauantaina)

Kaikki sunnuntain tarjoukset täällä.(alehinnat näkyvät sunnuntaina)

Yhdelle teistä halusimme jakaa 50€:n lahjakortti House of Organicille. Osallistua voitte kommentoimalla postaukseen oman suosikkinne tai teitä kiinnostavan tuotteen heidän valikoimastaan! Osallistumisaikaa on viikko eli 4.3 asti! 🙂

Lue myös

X