xenia's day

Luumun sävy sisustuksessa

Teksti: Xenia

Mikä siinä on, että aina tähän vuodenaikaan tekee kaiken kynttilöiden ja takan polttamisen lisäksi vaihtaa myös kaikki sisustustekstiilit johonkin syksyiseen sävyyn? Yläkerran aula sai osakseen jo sinisen, beigen ja punaisen sävyjä vaihtotyynynpäällisistä, mutta nyt olen lisäksi saanut fiksaation siitä, että haluan jotain luumun/liilan sävyä sekä meidän makkariin että olkkariin. Sopisi mun mielestä kauniisti sinertävän sävyihin, joita meillä täällä onkin aika paljon! Hieman inspiraatiota ja sävyn selvittämistä ensin Pinterestin maailmasta. Näitä tyynyjä löytyi hakemalla sävyjä mauve/purple/plum. Ilmeisesti kaikki niin lähellä toisiaan, mutta itse näkisin luumun sävyn enemmän punaisena kuin liilan ja mauve on sit hieman haaleampi sävy näistä kahdesta.

plum

kuvat pinterest boardistani

Mun tyynyintoilu on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta ja tyynyhimotuksen koittaesssa käyn yleensä ensimmäisenä Porvoon vanhan kaupungin sisustusliikkeissä. Etenkin Welmans on täynnä ihania tyynyjä! Jos sieltä ei löyty mieleisiä, käännyn yleensä Next:in, John Lewisin, Stockmanin, Marks & Spencerin, Elloksen ja H&M Homen puoleen. Näistä kaikista löytyikin juuri sopivia tekstiilejä tämä sävy silmällä pitäen, alla omat suosikkini!

liilattekstiilit

1. H&M tyyny

2. H&M lyhty

3. Marks & Spencer tyyny

4. *Gant tyyny

5. *Gant torkkupeitto

6. Marks & Spencer torkkupeitto

Onko teillä joku tietty sisustukseen liittyvä väri mikä viehättää teitä erityisesti näin syksyn koittaessa? Huomaatteko muuttavanne sisustusta aina kevään ja syksyn kynnyksellä?

Lämminhenkistä torstain jatkoa teille kaikille!

*Kaupallisia linkkejä.

X