Xenia's day

Maanantai..

Teksti: Anna.fi

Nyt viikon ensimmäinen työpäivä takana ja huomenna onkin vapaata. Sain tänään Nellyltä paketin..

Arvaa vaan Rii oliko ne lähettänyt sen väärän värisen  neuleen? 😀 Eli siis tilasin yhden Saint Tropez merkkisen raitaneuleen jonka piti olla valkoisella pohjavärillä, mutta se olikin harmaa. Ja arvatkaa vaan, onko siellä enää sitä mun kokoa jäljellä valkoisesta.. 😀 No, mustat shortsit kultaisilla napeilla olivat upeat, mutta aivan liian isot vyötäröstä. Korkeavyötäröiset shortsit muuttui mun päällä lantioshortseiksi.. 😀 Valkoinen tunikamekko taas oli muuten täydellinen, mutta aivan liian kireä rintojen kohdalta ja hame kummallisen mallinen.. 😀 No joo, välillä näin, eikä jaksa harmittaa kun saan palauttaa ne ilmasiksi.. 😀 Nyt pitää vaan mennä viettämään loppuilta Nellylle kun saa vielä sen alennuksen..
Tänään aamulla satoi kun saavista kaatamalla ja tässäpä teille siitä todistusaineistoa.. 
Kangasballeriinat on muuten mitä parhain valinta vesisateeseen… Jos haluaa sairastua!! 😀 Nimittäin tämä tyttö paleli koko päivän märissä kengissään samalla kun yritti parannella Finrexiä juoden kipeää kurkkuaan..Käytiin syömässä herkkulounasta ja siihen samaan syssyyn vielä äskeinen päivällinen, jonka J oli valmistanut.. 
Musta on tullut ihan tomaattisen jauhelihakastikkeen fani! Mielettömän hyvää perusruokaa, joka on niin helppoa tehdä. Eihän tuohon tarvita kuin jauhelihaa, tomaattipyrettä ja ruokakermaa ja vähän mausteita.. 🙂 Nyt kuitenkin menen tutustumaan Nellyn ihmeelliseen maailmaan ja lakkailemaan kynsiä. 🙂 Onko teillä muuten viikonloppuna juhlia tiedossa ja jos on, niin mitä on eksymässä päälle?

Lue myös

X