Xenia's day

Maanantai blues

Teksti: Xenia

Tervehdys kaikille täältä kotoota käsin. Koko päivä on mennyt kuvauksissa ja huidellessa ympäriinsä niitä valmistellessa ja vasta nyt pääsin istumaan koneen ääreen. Itseasiassa aloitin tätä postausta jo perjantaina vakaana aikeenani julkaista se ennen viikonloppua, mutta tässä sitä ollaan kolme päivää myöhemmin ihan alkutekijöissä yhä edelleen.

Viikonloppu sujui ihan mielettömän kivasti ja eilen olikin sellainen olo, että kaikesta normaaliudestaan huolimatta sekä lauantai, että sunnuntai olivat erityisen onnistuineita. Lauantaina mentiin liikuntapuistoon molempien lasten kanssa heti aamusta ja iltapäivästä mä vein isomman katsomaan Toy Storya. Se olikin hänen ensimmäinen leffavisiittinsä ja siinä innostusta aiheutti itse leffan lisäksi mitkäs muut kuin leffaeväät. En jaksa odottaa, että se seuraava Frozen tulee teattereihin niin päästään sitäkin katsomaan.

PA020025

Eilen otettiin suunnaksi Ikea, sillä tarvitsimme muutaman jutun sijoitusasuntoa varten. Kuten arvata saattaa, minähän jumituin jostain syystä jouluosastolle ja hankin muun muassa joululahjapaperia jo valmiiksi kaappiin. Joulun ilmestyminen kauppoihin taitaakin jakaa ihmiset kahteen leiriin: heihin jotka kauhistelevat alati aikaistuvaa joulurumbaa ja meihin, jotka intopinkeänä yritämme odottaa vielä edes muutaman viikon ennen kuin kaivamme joulukuusen ja koristeet esiin. 😀

PA020035

Viikonloppu sujuikin niin mukavasti, että odotettavissa oli oikein kurja maanantai aamu. Miten musta tuntuu, että me kaikki herättiin ihan väärällä jalalla ja ennen kuin pääsimme päiväkotiin oli sekä tyttö, että poika kiukutellut oikein olan takaa (ja poika luonnollisesti uhmaikäisen raivarein lattialla potkien) ja minäkin korottanut ääntäni jo pariin otteeseen. Vitsit, että siitä tuleekin huono omatunto heti sen jälkeen ja vaikka mielestäni on täysin luonnollista osoittaa turhautumisenkin tunteita, ei äänen korottamisesta jää koskaan mikään vuoden äiti-fiilis. Ihmisiä me kuitenkin kaikki ollaan ja ehkä tärkeämpää onkin jälkikäteen pyytää puolin ja toisin anteeksi.

PA020017

tekonahkaleggingsit: Spanx (nämä)

kengät: Nike

takki: Lindex

neule: Pura Finland

laukku: Fendi

Nyt on kuitenkin jo odottavainen olo maanantai illan suhteen, sillä tuo todella sateinen sää on hyvä syy myysata kotona koko konkkaronkka. Ruuaksi ajattelin väsätä joko pad thaita tai teriyaki lohta riisillä, mutta en kertakaikkiaan osaa päättää noiden kahden välillä.

Nyt käsittelen about tuhat kuvaa tai niin monta kuin ehdin ennen kuin lapset tulevat mieheni kanssa kotiin ja sit illan viettoon. Huomiselle jäi vielä ihan hirveä määrä hommää tältäkin päivältä, mutta otetaan sit uusi yritys ja ehkä myös aavistuksen tätä aamua positiivisemmalla fiiliksellä.

Mitenkä teidän viikko on lähtenyt siellä käyntiin? Vaikuttaako muuten teillä tällainen matalapaine kaikkien fiilikseen vai onko se vain sattumaa, että kaikki ovat samaan aikaan kurjalla tuulella? 😀

Lue myös

X