Huh huh mikä päivä. Tänään on jotenkin tuosta ilmasta huolimatta jotenkin tosi huono fiilis. Tuntuu, et aika ei riitä tenttiin lukemiseen, mitä ei helpota se, että en oikein saa keskityttyä mihinkään. Peilistä ei näe mitään hyvää, ja väsyttääkin niin hitsisti. Kaiken tämän ihanuuden kruunaa jumalaton päänsärky. Hienoa!:D Okei luin ton mitä olin kirjoittanut ja kuulostaa niin säälittävältä et alkaa väkisinkin naurattaa.. :DD No joo. Päivä lähti käyntiin tällaisen aamiaisen kera..

Tuossa smoothiessa on puoli purkkia maitorahkaa, 1/2 dl maitoa, reilu 50 g marjoja ja 30 g BSN merkkistä Syntha 6 nimistä proteiinijauhetta, joka on ensin sekoitettu pieneen määrään vettä.. 🙂 Olen nyt siis pyrkinyt lisäämään proteiinin saantia.. 🙂 Käväistiin kaupassa, ja tältä näytin..

Tämä kuvakulma ei imartele kyllä yhtään ja tänään se oli oikein piste i:n päälle (Kyllä olen siis nainen:D)..

Tässä siis kotiasuni, kun pitäisi saada luettua. Onko kellään vinkkejä miten pääsee tästä fiiliksestä yli ja voisi keskittyä olennaiseen? Mulla on super harvoin huonoja päiviä, mutta sit kun sellainen sattuu, niin kaikki tuntuu vielä pahemmalta, kun olen niin julmetun optimistinen yleensä (en tosin tänään.. :D) Tehtiin tuossa J:n kanssa ruokaa, ja hyvää oli..

Eli pestokanaa uunissa, ja siihen alle kunnon salaattipohja avokaadolla ja siemenillä.. 🙂 Sori hei, kun jouduitte lukemaan, mutta jotenkin tää helpottaa. Vähän kuin kirjoittais päiväkirjaa. Mulla on esim nyt jo parempi fiilis kun tätä tekstiä aloittaessa. 🙂 Mites teillä? Kuinka usein teillä tulee tällaisia päiviä, ja onko teillä keinoja selviytyä niistä? 🙂

X