Huh, miten pitkä päivä takana! Ensin töissä ja sit kodin kautta lenkille. Tänään starttasin kunnolla tämän terveellisemmän elämän joten pitihän sitä heti lähteä ripeälle kävelylenkille tuonne tuuleen ja tuiskeeseen..

Kävelin ympäriinsä meidän tulevilla kotikulmilla ja täytyy myöntää että en jaksa odottaa muuttoa! 🙂 Olen intoa täynnä kun ajattelen syksyä ja suunnittelin tuossa jo tenttiaikataulujakin.. 😀

Käytiin duunista tyttöjen kanssa lounaalla ja suunnistettiin tällä kertaa ylioppilasaukion Unicafehen sillä siellä on mahdollisuus koota kokonaan oma salaattinsa vaikkakin pääraaka-aine (minulla paistettu lohi) tulee erillisessä kipossa.

Jälkkäriksi ostin ylioppilasaukiolla olevasta kojusta näitä herkullisia marjoja..

Nyt tähän väliin kysymys kaikille helsinkiläisille; mistä saa karppinen leipää? Tämä mun on ostettu Porvoosta ja mamma laittoi sen mukaan, mutta nyt en ole löytänyt sitä vielä mistään joten olisiko jollain tietoa?

Kirjoitin teille aiemmassa postauksessa siitä, että hankittiin kokeeksi proteiinipatukoita, jotka ainakin mun mielestä on hyvän makuisia..

Yhdessä patukassa on 20 g proteiinia, melkein 10 g kuitua, vain 4 g sokeria ja noin 6 g rasvaa. Aika hyvä esim ennen treeniä jos ei ole aikaa nappasta mitään isompaa tai sit treenin jälkeen ennen kun saa kunnon ruokaa.

Huomenna olisikin sit herättävä aikaisin ja sit töiden jälkeen salille. Jee, huomenna saan myös uusia hiustuotteita kun paketti lookfantasticilta on saapunut. 🙂 Nyt vielä vähän pilatesrenkaalla jumppailua josta teen muuten ehdottomasti postausta erikseen, sen verran hyväksi olen sen havainnut!

Miten teidän terveellinen elämänne on lähtenyt käyntiin?

Lue myös

X