Mulla on vielä toistaiseksi todellinen pukeutumisinto ja päädyin tänään katsomaan Boozt.comin valikoimaa designer salen osalta. Tuotteita on vaikka millä mitalla ja hinnat roimasti alennettuja ja tällä kertaa päädyinkin tekemään teille muutaman inspisasukollaasin valikoimasta. Jokainen tuote siis alennettu ja pyrin myös löytämään sellaisia vaatekappaleita, joista on vielä kokoja jäljellä!

harmaata ja vaaleanpunaista

laukku / poncho / neuletakki / farkut / aurinkolasit / kengät / huivi / pusero

Harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on mielestäni vuodesta toiseen yhtä kaunis. Etenkin kun kyseessä on oikein haalea vaaleanpunainen! Tuo poncho on oikea karkki ja mites nu0 nilkkurit? Täydelliset sanon minä. Tämä sai myös haikailemaan harmaiden äitiysfarkkujen perään, täytyy kurkata nettikauppojen valikoimaa myös siltä saralta!

beigeä ja mustaa

neuletakki / hattu / käsineet / huivi / takki / laukku / paitamekko / ylipolvensaappaat

Mitä aleshoppailuihin tulee, katselen niistä yleensä ajattomia klassikoita kuten takkeja, kenkiä, nahkalaukkuja, kauluspaitoja tai neuleita. Tänä vuonna on ehkä poikkeus kun kasvanut vyötärönseutu tekee vaatteiden istuvuuden arvostelun aika vaikeaksi. Ylläoleva asu on koottu todella klassisista jutuista ja mikä parasta, jokaisen tuotteen hintaa on alennettu huimasti. Tykästyin valtavasti tuohon siniseen mekkoon ja ihanan pitkään neuletakkiin. Sopisivat todella kauniisti toistensa pariksi!

beigeä ja harmaata

aurinkolasit / hattu /neulemekko / huivi / takki / laukku / ylipolvensaappaat

Mulla on nyt fiksaatio beigeen. Pitkään ajattelin ettei beige sovi mun ihonsävyyn yhtään, mutta sit löysin täydellisen, kamelinruskeaan taittavan villakangastakin. Sen jälkeen olenkin himoinnut etenkin harmaita tai harmaanbeigejä saappaita ja laukkuja. Himotukseen auttaa jo tällaisen kauniin inspikollaasin tekeminen, tätä värimaailmaa on nimittäin nyt alet pulloillaan!

ps. Booztin alen lisäksi suosittelen kurkkaamaan Zalandon alen (klik), jossa aleprossat huitelee siellä 70%:ssa. Teen vastaavan postauksen heidän valikoimastaan vielä tällä viikolla! 🙂

Lisäksi Ellokselle on alekoodi 355805, jolla 30%:n alennus kalleimmasta tuotteesta! 🙂

sisältää kaupallisia linkkejä.

X