Xenia's day

Maanläheisissä sävyissä

Teksti: Xenia

P4280140P4280130P4280139P4280125P4280141

takki: H&M (*vastaava, 25%:n alessa)

pusero: Cubus

toppi: Cubus (tämä)

laukku: Miu Miu

lippis: Other Stories

treggingsit: H&M Mama (*vastaavat)

kengät: Adidas (*nämä)

Tänään aamuna sain nauttia ensinnäkin kivan aurinkoisesta lenkistä Maxin kanssa, mutta myös aivan ihanasta hetkestä tyttäreni päiväkodissa. Heillä oli tarjolla äideille aamupalaa sunnuntain äitienpäivän kunniaksi ja päädyin leikkimään reilu puoli tuntia lasten kanssa leikkihuoneen lattialla. Lähes joka ikinen lelu tultiin näyttämään mulle ylpeänä ja kyseltiin paljon kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tytöllä on kyllä niin kiva hoitopaikka, että ei voi kuin olla kiitollinen. Hän selkeästi viihtyy siellä ja tykkää iltapäivisin siitä kun saa leikkiä vielä ulkona kavereiden kanssa. Hain hänet muistaakseni viime viikolla joskus kolmen jälkeen ja hän suurinpiirtein närkästyi kun oli juuri vasta aloittamassa ulkoleikkejä ja sanoi minulle, että tule huomenna myöhemmin. Selväpä se!

Tämä viikko on mennyt melkoisissa äärioloissa säiden suhteen, mutta yksi yhteinen tekijä on se, että joka ikinen aamu on ollut poutainen, vaikka päivästä olisi tullut mitä tahansa. Olen nyt pyrkinyt pitämään yllä kunnon lenkkeilytahtia, josta hyötyy niin minä ja vauva kuin Maxikin. Baby Bearin puolella tulossa muuten postausta liikunnasta raskausaikana omasta näkökulmastani ja pientä kokoomaa siitä, miten omalla kohdalla tuo on mennyt. Aina kun se ei tosiaan ole siitä omasta halusta kiinni, joten siinäkin mielessä kuuluttaisin tässäkin asiassa armollisuutta itseään ja toki myös muita kohtaan! 🙂

Viikonlopusta on tulossa ihanan rento, muun muassa tapaamista morsiamen ja kaasojen kesken ja tietenkin äitienpäivää. Tyttöhän antoi lahjansa minulle jo alkuviikosta kun ei suostunut sitä daddyn kanssa piilottamaan päiväkodin jälkeen vaan juoksi kirjekuori ja pieni purkki kädessään minua kohti silmät innosta kiiluen. Ajattelin että mitäpä se haittaa, ja miten ihana lahja olikin!! Itsetehty kortti ja jalkakylpysuolaa äidille. Kuinka varteenotettava juttu näille turpoamaan taipuvaisille jaloilleni!<3

Mä muistan lapsuudestani sen kuinka kiva oli aina antaa vanhemmille jotain lahjaksi, mutta vasta nyt ymmärrän sen kuinka todella tärkeiksi nuo pienet jutut koetaan vanhempana.  Kyllä siinä vähän tulee herkkiksenä kyyneleitä silmiin kun toinen hirveä tohina päällä höpöttää lahjasta eikä malta olla antamatta sitä heti samantien. Toisaalta mä olen kyllä ihan samanlainen. Jos olen miehelle bongannut jonkun kivan jutun mun on todella vaikea odottaa itse juhlapäivään.. Lapsenmieli ei katoa mihinkään!

Tälle päivälle olisi ennen viikonloppua vielä luvassa gradua ja töitä, mutta sen jälkeen viikonlopun viettoon ja mikä parasta, tänään on meidän perheellä pizzaperjantai, nam!

Mukavaa ja aurinkoista perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille kaikille! Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Lue myös

X