Xenia's day

Maanläheistä makuuhuoneessa

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Tässä on nyt tullut sisustettua hieman enemmänkin kun kotiimme yksi lisähuone on rakennettu. Tilasinkin tuossa viime kuussa sisustustyynyjä ja pari lamppua Ellokselta vauvan makkariin, mutta päädyinkin sit siihen, että nuo tyynyt päätyivät meidän makkariin kun päädyin niitä siihen ihan aluksi kokeilemaan. Kuvia tulossa muuten vauvan viimeistellymmästä huoneestakin pian kun sain tuossa eräänä aurinkoisena päivänä kuvattua kotia oikein olan takaa!

Keräsin Elloksen valikoimasta muutamia tyynyjä, joita meilläkin on ja lisäksi hyvin vastaavia yksilöitä lähinnä pellavakankaassa, joka mun silmääni on kaunis, mutta samaan aikaan kuitenkin materiaalina ihanan maanäheinen ja mukava ihoa vasten.
ellos
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Onpas nuo ruudulliset pussilakanat muuten todella kivat. Ihanan freesit tummanharmaiden ja puunsävyisten yksityiskohtien rinnalla. Nyt saatte koodilla 415414 30%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta tuotteesta mukaan lukien brändituotteet. Samalla koodilla saatte 5%:n lisäalen ale- ja kampanjahintaisista tuotteista! Koodi on voimassa 31.1 asti.

Mitäs pidätte meidän makkarista? Instastoryjen puolella vielä lisäkuvia sohvakokonaisuudesta! 🙂 Ihanaa sunnuntaita kaikille! 🙂

Lue myös

X