P8310453 P8310460

Tällaisia kuvia ottaessani ymmärrän täysin sen miksi jotkut vanhemmat haluavat näyttää lapsensa kuvia. He kun ovat niin suloisia ja niin kauniita ja niin viattomia, että ihan kuvia katsoessa huokailee.<3
Tämä herra on siskonsa tapaan melkoinen menijä. Ei tietenkään mene vielä, mutta herranjestas  kun yritys on kovaa. Selältä käännytään aika sujuvasti sivulle varmaan puolivahingossa ja kauhea ähinä on päällä kun lasketaan herra lattialle mahalleen. Hyvää treeniä niskalle ja saapa masukin vähän hierontaa, se kun ei ainakaan elämän ensikuukausina ole lainkaan pahitteeksi kaikkien vatsavaivojen keskellä!
Vatsavaivoista puheen ollen, rotarokotuksesta nyt neljä päivää ja toistaiseksi kaikki hyvin. Ekat kolme päivää väänsi vähän vatsassa ja ilmaa tuntui olevan mahassa normaalia enemmän, mutta  muuten ei sen kummempaa. Saapi nähdä päästiinkö pälkähästä vai tuleeko myöhemmin oireita, mutta mä olen sitä mieltä, että tämä kaikki on vain lapsen hyväksi. Minä en muuten blogissani tule julkaisemaan yhtään ”rokotekriittistä” kommenttia, sillä en halua tätä alustaa minkään itse kunkin vaihtoehtojen puolustamisen tyyssijaksi. Sille on syynsä miksi sairauksia ei enää ole Suomessa tai oikeastaan sille mikseivät ne leviä ja mun blogi pysyköön tässä kannassaan kaikin puolin!
Anyway, laitoin myös neuvolatädille viestiä siitä, josko aikaistettaisiin pienokaisen 3 kk rokotteita niin, että otettaisiin ne jo hyvissä ajoin ennen Englannin matkaa. Pari viikkoa tässä olisi aikaa, eli ehkä olisi hyvä jo saada aikaa maanantaille jos sellaisia löytyy. Katsotaan mitä vastaa!
Meidän pieni toukka ei olekaan niin pieni enää. Kyllä tässä vähän kyynel silmissä katselee näitä kuvia. Katsotaan saadaanko me vielä joskus kokea tätä vauva-aikaa vai oliko tämä tässä. Mitä nyt ollaan miehen kanssa juteltu niin nyt tällä hetkellä tuntuu siltä, että kyllä meillä ehkä vielä kolmas olisi toiveissa. Lapset antaa meille niin paljon, että ajatus esimerkiksi 5-henkisestä perheestä saa vain hymyilemään. Enpä olisi uskonut tätä sanovani näin 2 kk vanhan vauvan kanssa. Saa nähdä miten oma kierto palaa ja tuleeko samoja ongelmia kuin ennen tätä pikkuista. Elämä näyttäköön mitä tuleman pitää!<3
Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!<3

X