Xenia's day

Mahtava viikonloppu

Teksti: Xenia

Voi jestas miten tapahtumarikas ja muutoinkin voimaannuttava viikonloppu on takana. Perjantaina ja lauantaina oli opintopäiviä ja lauantai-iltana kokoonnuttiin perinteisiin naisten pikkujouluihin. Naurua riitti ja nukkumaan menin  vasta neljän jälkeen. Herätys koitti jo ennen kasia, mutta yllättävän hyvin sitä jaksoi hyvän aamiaisen ja upean lenkin avulla. Lähdettiin nimittäin kauniiseen pakkasilmaan kävelylle ja päädyttiin vielä syömään lounasta pidemmän kaavan mukaisesti ennen kuin käveltiin takaisin kotiin. Käytiin samalla katsomassa myös meidän rakennusprojektia joka etenee nyt kivaa vauhtia. Ennen joulua on tarkoitus olla katto pään päällä eli ei kauaa niin päästään jo sisätöihinkin!

Tuli kyllä taas tuossa kävellessä mieleen, että asumme kyllä aivan todella kauniissa kaupungissa. Porvoossa todella on sitä jotain. Idylinen lienee se sana mitä haen takaa!

IMG_0517

Mitäs muuta tässä on tapahtunut. Ainiin. Varasin eilen lennot meidän perheelle Dubaihin kun lähti niin edullisesti. Päädyin nimittäin perumaan lennot Malediiveille, sillä meillä olis se kolmas lapsi toiveena ja zika viruksen suhteen en halua ottaa riskiä, jos vaikka olisin tuossa vaiheessa raskaana tai tulossa raskaaksi sen jälkeen (käsittääkseni suositellaan odottamaan kolme kuukautta Zikavirusalueelle suuntautuneen matkan jälkeen). Koskaan ei voi tietää, joten matkataan tuonne sit kun ei ole tällainen elämäntilanne. Buukkasin samaan syssyyn Atlantis The palmin sillä sehän on oikea lasten paratiisi ja meille vanhemmille sitä myöten myös ihana lomanviettopaikka.

Tähän liittyen muuten nauratti ihan älyttömästi kun niitä Malediivien lentoja peruin ja kysyin mahdollisuudesta muuttaa lentoja niin, että jäisimmekin Dohassa pois ja viettäisimme lomamme siellä. Tämä muutos olisi kuitenkin kustantanut 1630€ ylimääräistä, vaikka perumalla koko lennot ja buukkaamalla samat lennot vain Dohaan olisin aika lailla plus miinus nolla tällä hetkellä..Hieman ehkä nauratti.

IMG_0521

Mutta siis. Maaliskuun alussa tuttuun tapaan Arabiemiraattien lämpöön, kyllä sen ajatuksen voimin jaksaa taas läpi pimeän talven! 🙂

Ja hei. Tämän viikon loppupuolella koittaa meillä reissu Riikaan. Aika jännää kieltämättä kun ei olla häämatkan jälkeen oltu yhdessä poissa lasten luota. Mutta kylläpä kävikin ihanasti kun isäni ja tämän naisystävä ovat meillä viikonlopun ajan, joten tutut kasvot ja tuttu paikka niin  varmasti menee hyvin. Muistan kylläkin häämatkalta sen, että kolmen vuorokauden jälkeen iski ikävä ja aina jossain siellä Hvarin pienillä kujilla käyskennellessä mietittiin miten ihanaa on päästä kotiin tytön luokse. kaksi päivää on kuitenkin sen verran lyhyt aika, että luulen, että me vanhemmatkin pärjäämme! Välillä tekee kyllä hyvää saada nauttia hetki ihan aikuisten kesken. Odotan esimerkiksi sitä, että saamme syödä ihan rauhassa ajan kanssa ja vieläpä mahtavassa seurassa!<3

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

ps. Tänään on elloksella 30%:n ale heidän oman valikoimansa tuotteista, kodintuotteet mukaan lukien! 🙂

X