Xenia's day

Make a statement

Teksti: Anna.fi
Täällä mä olen ylhäällä taas, heräsin vaihteeksi jo puoli kuudelta, ärsyttävää! Mä oon aina heräillyt aikaisin aamulla, mutta yleensä saan sen jälkeen vielä unen päästä kiinni. Nyt ajattelen sängyssä pyöriessäni, että voin yhtä hyvin jo nousta, tehdä töitä ja käyttää ajan siten hyödyksi. Ihan kuin jokainen hetki elämässä olisi oltava mahdollisimma tehokas. Huvittavinta tässä on se, että herättyäni ei mee kuin parikymmentä minuuttia ja alkaa väsyttämään taas. Siinä vaiheessa en kuitenkaan viitsi enää mennä nukkumaan, koska  ” en mä kuitenkaan voi nukkua enempää kuin tunnin”. 😀
Mä oon aina ollut kateellinen joidenkin ihmisten unenlahjoista. Mä kyllä pärjään aika pienellä unella, sellainen kuusi-seitsemän tuntia pitää mut ihan toimintakykyisenä, mutta oishan se aika ihanaa välillä vaan osata nukkua. Nukahtamispuoli on kyllä ihan kunnossa, mä kaadun yleensä sänkyyn viimeistään yhdeltätoista aivan koomassa ja nukahdan saman tien, mutta sitten joskus kolmen pintaan herään täysin virkeänä, ihan kuin akut olisi ladattu tuolla neljän tunnin sikeällä unella jo aivan täyteen. 
Eilinen meni yhdessä hujauksessa vaatteita kuvaten, muita töitä tehden ja loppuillasta kävelyllä käyden. Saatan katsoa kelloa aamusta ja seuraavan kerran havahdun siihen, että piruvie, miten mulla onkaan näin nälkä ja huomaan kellon olevan jo kolme. Ei siis voi valittaa, päinvastoin, ihan mieletön fiilis tällä hetkellä. Hommaa on tarpeeksi ja se on mielekästä, siitä mä tykkään!
Nyt kahvimuki kouraan ja pois tästä haukottelun olotilasta, energistä tiistaita kaikille! 🙂

Lue myös

X