Xenia's day

Makkariin muutosta

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Nyt se sit tapahtui. Mies nimittäin suti eilen illasta ensimmäisen kerroksen väriä meidän alakerran työhuoneeseen ja siihen perään myös sit meidän makkariin. Alakerrasta lisää toisessa postauksessaan, mutta ajattelin nyt hieman käydä läpi mitä tuonne meidän makkariin on tulossa.

Jo pidempään olen himoinnut niitä tummia seiniä ja nyt siihen ryhdyttiin. Pahimmassa tapauksessa kun homman voisi peruuttaa muutamalla maalikerroksella, joten mikään maailmanloppu se ei olisi ollut vaikka oltaisiin ekan kerroksen jälkeen päätettykin toisin. Se ei pelaa joka pelkää ja niin edespäin.

Joka tapauksessa. Nyt on kahdella seinällä jo yksi kerros sävyä ja voi vitsit miten paljon siitä tykätään. Siitä tulee aivan upea. Värissä päädyttiin lopulta Tikkurilan sävyyn vanhan ajan värit sävyyn 360x, joka on tuollainen tumma sininen, jossa on aavistus harmaata mukana.

Alakerrassa me päädyttiin puolestaan saman värikartaston harmaaseen sävyyn, mutta siitä lisää toisessa postauksessaan! Pakko kuitenkin ihmetellä sitä, miten erilaisia maalit ovat. Meiltä lähtee nimittäin vahva suositus sisäkäytössä CELLON maaleille, jolla saa jo yhdellä kertaa tosi tasaista jälkeä. Tuo yläkerran sävy ei kuitenkaan onnistunut yhteen Cellon maaleille, ja päädyttiin siinä Tikkurilan Joker-maaliin, jolla tulee tosi huonoa jälkeä. Itseasiassa ollaan tätä käytetty joskus aiemminkin ja vaihdettu just tästä syystä maalia, mutta nyt kun ei ollut mahdollista niin oli pakko mennä sen kanssa. Ei voi tosiaan käsittää, miten kaksi eri maalia voi antaa niin erilaisen lopputuloksen saman ihmisen tekemänä..Mutta siis. Etenkin tummemmilla väreillä vahva suositus meiltä CELLO:lle!

Nyt kuitenkin vähän osviittaa siitä, mitä mulla oli mielessä sisustuksen ja yleisilmeen suhteen..

darkwalls

Mun mielestä valkoiset lakanat ja vuodenvaatteet pääsevät tosi kauniisti oikeuksiinsa tummaa seinää vasten, etenkin näin kevään kynnyksellä. Toisaalta talvella ja syksyllä voikin sit turvautua oikein tummiin lakanoihin ja tehdä makkarista todella cosy kaikkine tummine sävyineen. Sillä sitä se mulle nimenomaan on. Rento ja kotoisa fiilis tuli nimittäin samantien heti ensimmäisen seinän maalaamisen jälkeen. Vitsit en jaksa odottaa lopputulosta!

Näitä pieniä sisustusuudistuksia olen katsonut, suuret linjat ja kalusteet pysyvät siis samana!

1

lakanat täältä / lamppu täältä

Noi lakanat ja tuo lamppu kiinnitti huomion saman tien. Itseasiassa tämän kuvan perusteella päätin, että kaivan esiin tummansinisiä tyynyn päällisiä! Ja mites sit noi lakanat? Upeat! Lampuissa päädyttiin lopulta seuraavan kuvan kaunokaisiin. Ai että miten kivalta tulee näyttämään!

3

lamppu täältä / pussilakanat täältä

Tekisi mieli muuten hypätä tuohon sänkyyn ihan saman tien. Näyttää ihanan muhkealta ja nukuttavalta! <3 Tuo kapeajalkainen musta ja kultainen lamppu tulee näyttämään kauniilta meidän tummia seiniä vasten. Aluksi oli tosiaan mietinnässä tämä alla oleva seinävalaisin..

2

valaisin täältä

Joku tuossa mustakultaisessa lampussa sit kuitenkin vei voiton. Ja onpahan se helpompi asentaakin kun ei tarvitse ruuvailla reikiä seinään.

Nyt eikun sit ensin maalailut loppuun ja sit somistelemaan. Kuvaan sit lopputulosta tännekin! Ai että! <3

Ihanaa viikonlopun alkua teille kaikille! Aivan ihana ilmakin!

X