Xenia's day

Makuuhuone syyssävyissä

Teksti: Xenia

Ensinnäkin kiitoksia kaikille viime postaukseen kommentoinneille, mahtavia ajatuksia ja muun muassa vinkkejä luovuuden maksimointiin. Näistä tosin lisää myöehemmin!:)

Viime viikosta mietiskelin täällä blogin puolella viininpunaisen lisäämistä makkariin ja ennen sisustustilauksen tekoa muistin, että mulla on muutama koristetyyny viininpunaisena, kuten myös tuollainen päiväpeitto, joka on tänä kesänä tosin toiminut picnic-viltin tehtävässä.

Noh, nää päätyi nyt meidän olkkariin, mutta halusin nähdä miltä nuo värit näyttävät makkarissa ja ai että näyttääkin kivalta. Pakko siis hankkia samaa sävymaailmaa nyt kunhan ehdin istua silleen rennoissa merkeissä koneelle, nyt tuntuu että ei kerkiä tehdä mitään ylimääräistä mukavaa. Kova tsemppi saada autotalli valmiiksi, joten illat kuluvat tavalla tai toisella siihen liittyen. Ja parin viikon päästä tulee pihakiveys ja sitäkin pitäisi valmistella. Eipä käy aika pitkäksi!

Joka tapauksessa, kurkatkaapa tuo postaukseni viime viikolta (löytyy täältä), luulenpa että pistän viininpunaista tilaukseen, luo mun silmääni kivaa lämpöä ja väriä jos vertaisi mustansinisiin lakanoihin. Vai mitä mieltä olette tummansinisen ja viininpunaisen yhdistelmästä tämän testin perusteella?:)

P8200272P8200265

Istun taas tässä meidän autossa, kotipihalla kun poika vetelee sikeitä takapenkillä! Varustauduin tänään hyvin ja otin jopa ipadin mukaan! Poika saa nukkua ja mä teen töitä, kätevää!:D

Mukavaa tiistain jatkoa, kauhea nälkä muuten jo nyt! Tänään olis ruokalistalla kanapullia, peruna- ja bataattimuusia ja höyryterryjä kasviksia. Kotiruokaa isolla K:lla. Vesi tuli kielelle.

X