Xenia's day

Makuuhuone syysväreihin puettuna

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Jotex

Syksy on jo niin pitkällä, että puut loistavat punaisen ja oranssin sävyissä ja ilmatkin ovat sen verran viilentyneet, että tuli on päässyt takkaan jo muutamaan otteeseen. Ai miten rakastankin tätä vuodenaikaa kun sade ropisee ikkunoita vasten ja tuulen tuiverruksesta huolimatta sisällä on ihana lämmintä ja kotoisaa.

Syksy tuo mukanaan aina hurjan pesänrakennusvimman eikä tämäkään syksy ollut siihen poikkeus. Sitä haluaa tehdä kodista kotoisan, lämpimän ja kesän raikkaisiin sävyihin nähden huomattavasti dramaattisemman.

Kellään meistä tuskin on aikaa eikä halua lähteä maalaamaan seiniä joka ikisen kauden alussa, mutta yksi helpoimmista tavoista muuttaa huoneen ilmettä onkin huomattavasti vähemmän aikaa kuluttava. Itseasiassa luulen, että tässä meidän makkarin make-overissa, jonka tein yhteistyössä Jotexin kanssa meni ehkä vartti jos sitäkään, ja pakko sanoa, että lopputulos on juuri sitä mitä kaipasinkin. Tummien seinien kaveriksi paljon viininpunaista ja sen lisäksi valkoista raikastamaan komboa. Loppusilauksena kultaisia ja mustia yksityiskohtia, niin kyllä muuten on kiva nukkua täällä.

P9260502

Muistan kuinka joskus ennen kaihdin samettisia yksityiskohtia, mutta nyt voisin lisätä tätä pehmeää materiaalia meidän jokaiseen huoneeseen. Itseasiassa nyt kun mietin, niin valtaosa meidän koristetyynyistä on nimenomaan samettia, ja niitähän muuten riittää. Joka kaudelle omat sävynsä! Viininpunaisen sävyssä loistava Samette päiväpeite onkin todella suuresti mieleeni. Aivan ihana kertakaikkiaan. Se on ihanan paksu, painava ja kaikin puolin ylellisen oloinen, täydellinen kruunaamaan makkarin!

P9260542

On ihan uskomatonta miten pienillä asioilla saa koko huoneen ilmeen muutettua. Tähän kotiin muuttaessa olivat lähes kaikki metalliset yksityiskohdat nimenomaan hopean sävyisiä, mutta nyt olen alkanut kaipaamaan yhä enenevissä määrin myös messingin sävyssä loistavia yksityiskohtia. Alla olevassa kuvassa näkyvät PIXY rasiat pitävät nykyisin sisällään muun muassa kelloja ja koruja. Kaunis tapa selkeyttää esimerkiksi pukeutumispöytien tai vaikkapa eteisen tasojen ilmettä!

P9260550

Vaikkei minusta viherpeukaloa saa tekemälläkään olen menettänyt sydämeni kaikelle vihreälle. Jos mieheltäni kysyy on meillä varmaankin jo ihan liiaksi maljakoita, mutta näitä pieniä kauniita, yhden oksan sopivia ei vielä yhtään! Tämä Gunnebo maljakko on täydellinen pienelle oksalle tai vaikkapa meikkisudeille. Todella kaunis yksityiskohta pöydällä, tarjottimella tai vaikkapa kylpyhuoneessa.

P9260419

Maljakoista puheen ollen, yllä näkyy myös toinen uutuus, jonka muotokieleen ja väriin ihastuin saman tien. Joseph maljakko on täydellinen juurikin yhdelle oksalle ja tällä hetkellä kukkakaupoista niitä löytyykin kauniissa syyssävyissä. Yksinkertainen on todella kaunista! Tämän pienen asetelman kruunaa Båsvik kynttilänjalka ja Tolne tarjotin, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan sopii niin olkkarin pöydälle kuin ruokien tarjoiluun!

P9260483

Kokonaisuus nivoutuu mun makuuni kivasti yhteen täydellisesti päiväpeittoon sointuvien Simone verhojen avulla. Tyynyt jatkavat nekin samaa värimaailmaa, taka-alalla ensin yksiväristen Sawashi-tyynyjen ja niiden edessä olevan Ronida tyynyn avulla. Toinen paketissa tullut tyynynpäällinen löysi tiensä meidän yläkerran aulaan, jossa se sitoo puolestaan todella kauniisti yhteen aulan sohvalla olleiden tyynyjen värimaailmaa. Tästä tulossa vielä oma postauksensa, tein nimittäin melkoisia antiikkilöytöjä!

Oletteko te jo pistäneet sisustuksen uusiksi? Mikä on teidän suosikkivärinne tekstiileissä näin syksyn tullen? Onko Jotex muuten teille jo tuttu? Jos ei niin suosittelen tutustumaan! 🙂

Lue myös

X