Xenia's day

Makuuhuone

Teksti: Anna.fi
Nyt on melko puhki-poikki-väsy olo, mutta hyvin tyytyväinen olen tällä hetkellä. Pahoittelen kun en ole päässyt vastailemaan kysymyksiin, mutta kodinlaitto (lue: lipaston kokoaminen) on ollut hieman enemmän aikaa vaativaa kuin kuvittelinkaan. Tänään saatiin kumminkin kaikki paikoilleen ja tässäpä olisi nyt tarjolla kuvia makuuhuoneesta..

Mä olen super tykästynyt tuohon ikeasta hankkimaani lamppuun. Se on kevyen näköinen mutta silti siinä on jujua.. Nyt on makuuhuoneessa juuri sellainen rauhallinen tunnelma kun halusinkin eli tehtävä suoritettu.

Tänään kävin raskaan työpäivän päätteeksi salilla ja sen jälkeen tehtiin J:n kanssa herkkuruokaa, nimittäin..

Ostettiin terveellisempiä tortilla-lättyjä, jotka ovat moniviljaversioita. Siihen lisäksi paistetaan naudan paistijauhelihaa ja leikattiin vielä tomaattia, kurkkua, kiinankaalia ja sipulia joukkoon. Jotta tortilla olisi täydellinen, lisätään vielä vähän juustoa ja salsakastiketta. Tuon jälkeen jaksoi taas ruuvailla ja vasaroida ja täytyy sanoa, että kyllä tuo lipaston kokoaminen ihan liikunnasta kävi. ;D Nyt kumminkin siivouspuuhiin ja sit aikaisin nukkumaan. Kauniita unia teille ihanille!.

ps. Saappaihin liittyvä kilpailu loppuu huomenna. 😉

Lue myös

X