Xenia's day

Mammafarkkuja ja ”väärää hälytystä”

Teksti: Xenia

P6140303P6140295P6140306P6140305P6140307

farkut: H&M Mama

takki: Lindex

laukku: Chanel

t-paita: Bubbleroom

kengät: Adidas

Voin muuten kertoa, että täällä on aika koomainen mamma koneen ääressä. Viime yönä alkoi supistelemaan klo 3.30 ja sitä jatkui säännöllisenä ja melko kipeänä aina tuonne aamuun asti. Kävin siinä jo suihkussa ja istuskelin jumppapallon päällä kunnes supistelut rauhoittui niin että tulivat edelleen säännöllisinä, mutta eivät niin kipeinä. Lähetin sit miehenkin vielä töihin ja sanoin että menen nukkumaan pariksi tunniksi ja nousin just äsken vasta ylös. Unta en kyllä saanut, mutta levättyä tuli ja nyt tässä just tankkailen kaikkea mahdollisimman ravintorikasta ruokaa. Melko tiukkoja supistuksia tulee nyt kyllä aika tasaisesti, mutta ei vielä niin tasaisesti että olisin vielä ovesta lähdössä ulos. Paitsi korkeintaan Maxin kanssa lenkille. 😀

Nyt vaan toivotaan, että tämä on joko ”ennakkonäytös” tulevasta, mikä mulle tuli tytön kanssa joskus 37. viikolla ja että jos tämä enteilee synnytystä, olisi sen aika sit pian ja ettei näitä nyt tule sit joka yö tyyliin seuraavaa kahta-kolmea viikkoa. Voisi olla siinä vaiheessa pikkasen väsynyt kun pääsisi lopulta tositoimiin.

Mä olin kyllä jo aamusta ihan varma, että nyt kävi lähtö kun tutut tuntemukset sai kokea kropassa. Mutta tämä poika haluaakin ilmeisesti ainakin vielä määrittelemättömän ajan pysyä mahassa ja se on ihan ok, kunhan ei antaisi liikaa näitä ”varoitusmerkkejä”. Etenkin nyt kun synnärille on matkaa se 45 minuuttia ei huvittaisi ihan koko ajan käydä näytillä vaan oikeasti mennä paikan päälle vasta kun homma on todella käynnissä, muttei kuitenkaan liian myöhään. Kirosin taas näitä synnäriratkaisuja aamulla, ei vain voi käsittää.

Sellaisia kuulumisia täällä. Ja siis mistä lyödään vetoa että nyt kun on kassit valmiiksi pakattuna, tyyppi odotuttaa itseään sinne reippaasti lasketun ajan jälkeen? 😀 Olisi niin tyypillistä!

Mukavaa viikonloppua teille täältä koomailun keskeltä. Taidanpa lähteä vähän haukkaamaan happea ja sit ehkä takas sänkyyn keräämään voimia. Mun agendana kun on nyt kolme juttua: rentoutuminen/uni, raikas ilma/liikunta ja hyvä ravinto. Niin ja tietty pikkuisen tyttäremme halaaminen, kyllä meinaan tuli kyyneleet silmiin aamulla kun isänsä vei hänet vielä päivähoitoon. Siinä piti kyllä rutistaa lujaa kun mielessä kävi, että saattaisi olla vika kerta kun hänet näen yhden lapsen äitinä!<3 Hän vielä bongasi sairaalakassit tuosta oven edestä ja oli jo viemässä siihen omia tavaroitaan että nekin otettaisiin ”retkelle” mukaan. Nonni, nyt aukes hanat, voin todellakin pistää hormonien piikkiin!<3

ps. Nyt käy alet tosi kuumana, alla kaikki mitä tällä hetkellä meneillään!

Linkit kaupallisia linkkejä

Lue myös

X