Xenia's day

Mammafarkuissa

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Enpä koskaan uskonut, että minä pukeutuisin mammafarkkuihin, mutta näyttää siltä, että mun on syötävä sanani. Tällä hetkellä nimittäin ajatuskin Leviksen super skinnyistä lähetulkoon ahdistaa ja vedän jalkaani lähes päivittäin jos ei ihan löysiä, niin vähintään hieman väljempiä housuja. Olisikohan pillihousujen valtakausi nyt ohi vai onko tämä vain joku väliaikainen päähänpinttymä? Tai ehkä kyse on vain siitä, että musta on tullut entistäkin mukavuudenhaluisempi.

P4100052

Täällä on tehtyä viiden vuoden suunnitelmia, suunniteltu käyntikortteja, tehty töitä ja perustettu tilejä eli aika menee tosiaankin kuin siivillä. Siltikin huomaan yhä useammin olevani hymyssä suin. Tuntuu jotenkin niin hyvältä tehdä tätä kaikkea oman tulevaisuuden eteen. Lisäksi oli jotenkin mahtava kirjata ihan konkreettisesti ylös mun ja mieheni viiden vuoden plääniä. Meillä on siis eläkeikään mennessä toiveena omistaa mukava määrä sijoitusasuntoja, joten tässä on nyt pyöritelty eri vaihtoehtoja mielessä riippuen siitä saadaanko tämä meidän koti myytyä vai ei.

P4100029

Jos niin kivasti kävisi, että joku ostaisi tämän, tehtäisiin todennäköisesti niin, että ostettaisiin joku pieni asunto meidän väliaikaisasunnoksi ja tontti päälle, johon rakennettaisiin pienempi talo (eli yhdestä isosta kahteen pieneen). Tontille oleva talo myytäisiin ja rakennettaisiin sinne toinen isompi talo meille ja jätettäisiin sit väliaikainen asuntomme sen jälkeen vuokralle. Tuossa vaiheessa olisikin sit jo kaksi vuokra-asuntoa ja todennäköisesti talon arvo versus siinä oleva laina jättäisi sen verran varaa, että voisi ostaa mahdollisesti lainalla kolmannen asunnon, jonka pistää vuokralle tai vaihtoehtoisesti sijoittaa omia säästöjä asuntoon. Nähtäväksi jää. Tässä nyt on vain tällaista karkeaa suunnitelmaa, joka toki hioutuu sitä mukaan kun asioita tapahtuu.

P4100055

farkut: 77th Flea (nämä)

takki: H&M

kengät: Bubbleroom (nämä)

laukku: Chanel

neule: Other & Stories (tämä)

Jos omaa taloa ei saisi myytyä, niin siinä tapauksessa luultavasti myytäisiin Porvoon vanhan kaupungin kämppä ja sijoitettaisiin rahat kahteen projektiin yhden sijaan. Teitä on monia ja tavalla tai toisella aiomme päästä siihen tilanteeseen mitä toivomme. Täytyy vaan tavata tilitoimistoa ja kysellä siitä, mitenkä nämä kiiteistöpuolen hommat kannattaisi eriyttää. Mun yrityksen alla on nimittäin aputoiminimenä myös tähän sopiva nimi, joten sikäli sekin voisi olla ihan järkevää. Veroseuraamukset yritystasolla ovat kuitenkin hieman pienemmät kuin yksilötasolla tiettyjen summien ylittyessä. Tuo Vanhan kaupungin juttu on kyllä meidän henkilökohtainen, eli sitä ei kannata enää siirtää, mutta jos sen myy niin toki tuon rahan voi sijoittaa oy:hyn verojen maksun jälkeen. Täytyy miettiä.

Noniin. Se niistä suunnitelmista, katsotaan mitä tapahtuu!<3 Ja hei. Kertokaa mitä te tykkäätte mammafarkuista. Pitäisikö ne tunkea takaisin kaapin perälle vai pitää visusti käytössä? 😀

 

 

Lue myös

X