vaatetus

Mammafarkuissa

16.4.2019 Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Enpä koskaan uskonut, että minä pukeutuisin mammafarkkuihin, mutta näyttää siltä, että mun on syötävä sanani. Tällä hetkellä nimittäin ajatuskin Leviksen super skinnyistä lähetulkoon ahdistaa ja vedän jalkaani lähes päivittäin jos ei ihan löysiä, niin vähintään hieman väljempiä housuja. Olisikohan pillihousujen valtakausi nyt ohi vai onko tämä vain joku väliaikainen päähänpinttymä? Tai ehkä kyse on vain siitä, että musta on tullut entistäkin mukavuudenhaluisempi.

P4100052

Täällä on tehtyä viiden vuoden suunnitelmia, suunniteltu käyntikortteja, tehty töitä ja perustettu tilejä eli aika menee tosiaankin kuin siivillä. Siltikin huomaan yhä useammin olevani hymyssä suin. Tuntuu jotenkin niin hyvältä tehdä tätä kaikkea oman tulevaisuuden eteen. Lisäksi oli jotenkin mahtava kirjata ihan konkreettisesti ylös mun ja mieheni viiden vuoden plääniä. Meillä on siis eläkeikään mennessä toiveena omistaa mukava määrä sijoitusasuntoja, joten tässä on nyt pyöritelty eri vaihtoehtoja mielessä riippuen siitä saadaanko tämä meidän koti myytyä vai ei.

P4100029

Jos niin kivasti kävisi, että joku ostaisi tämän, tehtäisiin todennäköisesti niin, että ostettaisiin joku pieni asunto meidän väliaikaisasunnoksi ja tontti päälle, johon rakennettaisiin pienempi talo (eli yhdestä isosta kahteen pieneen). Tontille oleva talo myytäisiin ja rakennettaisiin sinne toinen isompi talo meille ja jätettäisiin sit väliaikainen asuntomme sen jälkeen vuokralle. Tuossa vaiheessa olisikin sit jo kaksi vuokra-asuntoa ja todennäköisesti talon arvo versus siinä oleva laina jättäisi sen verran varaa, että voisi ostaa mahdollisesti lainalla kolmannen asunnon, jonka pistää vuokralle tai vaihtoehtoisesti sijoittaa omia säästöjä asuntoon. Nähtäväksi jää. Tässä nyt on vain tällaista karkeaa suunnitelmaa, joka toki hioutuu sitä mukaan kun asioita tapahtuu.

P4100055

farkut: 77th Flea (nämä)

takki: H&M

kengät: Bubbleroom (nämä)

laukku: Chanel

neule: Other & Stories (tämä)

Jos omaa taloa ei saisi myytyä, niin siinä tapauksessa luultavasti myytäisiin Porvoon vanhan kaupungin kämppä ja sijoitettaisiin rahat kahteen projektiin yhden sijaan. Teitä on monia ja tavalla tai toisella aiomme päästä siihen tilanteeseen mitä toivomme. Täytyy vaan tavata tilitoimistoa ja kysellä siitä, mitenkä nämä kiiteistöpuolen hommat kannattaisi eriyttää. Mun yrityksen alla on nimittäin aputoiminimenä myös tähän sopiva nimi, joten sikäli sekin voisi olla ihan järkevää. Veroseuraamukset yritystasolla ovat kuitenkin hieman pienemmät kuin yksilötasolla tiettyjen summien ylittyessä. Tuo Vanhan kaupungin juttu on kyllä meidän henkilökohtainen, eli sitä ei kannata enää siirtää, mutta jos sen myy niin toki tuon rahan voi sijoittaa oy:hyn verojen maksun jälkeen. Täytyy miettiä.

Noniin. Se niistä suunnitelmista, katsotaan mitä tapahtuu!<3 Ja hei. Kertokaa mitä te tykkäätte mammafarkuista. Pitäisikö ne tunkea takaisin kaapin perälle vai pitää visusti käytössä? 😀

 

 

Xenia

Arkisto

Instagram

  • The best product for hair volume. I had to buy one bottle for my mum as well🙌🏻😘 #lobhaircut #goldwell #hairstyles

xeniasday

Kommentit

Tällainen kommentti ihmetyttää yhä aina vain. Pieni medialukutaito lienee hyväksi kelle hyvänsä. Ei siitä sen enempää. Hyvää jatkoa.

Kommentit

Mammafarkut on ihan parhaat! Karve-merkkiset Carlingsista on ollu ihan parhaat! Odotan, että syksyllä vauvan synnyttyä ehkä mahtuisi taas niihin 😉

Se on muuten vähän epäjohdonmukainen nimi näillä kun sen verran kireät vyötäröltä ettei tosiaan paljoa raskaana käytettäisi. Strect farkut antavatkin enemmän myöten! 🙂 Ihanaa raskausaikaa sinulle!<3

Mitä kokoa sinulla on näistä farkuista? Himottaisi tilata 😁

Mä otin 38! 🙂 Ovat aavistuksen reilut, mutta tykkään niistä silleen, eli jos varmaankin aika normaalia kokoa! 🙂

Kuulostaa hyvältä nuo suunnitelmat. Onnea talon myyntiin!

Hoitelen isän sijoitusasuntoasioita ja olen siinä päässyt tutustumaan asiaan. Isän asunnot on kaikki velattomia, mutta itsellä tarkoitus ostaa ensimmäinen asunto parin vuoden päästä velalla. Meillä on rakennusprojekti meneillään pk-seudulla ja päätettiin tehdä edullisempi talo juurikin siksi, että jää mahdollisuus asuntosijoittamiseen. Me rakennetaan moderni kivitalo, jossa isot ikkunat ja paljon avointa tilaa. Vähennettiin rakennusneliöitä ja yksinkertaistettiin designia saaden kustannuksia alas. Ei kannata rakentaa enempää tilaa kuin oikeasti tarvitsee. Lapset tuo oman asetelmansa kodin rakentamiseen. Haluan itse, että lapset saavat asua lapsuutensa ja käydä koulua samassa paikassa, joten nyt tämä tuleva talo on meidän pitkäaikainen koti. Sijainnin valinta oli iso asia.

Oon mielenkiinnolla seurannut sun blogia kun monet asiat on kohdanneet: oikisopiskelut, häät, lapset, terveelliset elämäntavat, rakentaminen ja muutkin pohdinnat. Hyvää kevättä teidän perheelle!

Kiitos Sanna! 🙂 Aika samoilla linjoilla siis sielläkin! 🙂

Meille oli tärkeää, ettei lapsien koulut yms muutu koko ajan, mutta en näe henkilökohtaisesti näe siinä mitään pahaa jos muutamme esim 3-5 vuoden välein pari kertaa! 🙂

Ihanaa kevään jatkoa sinnekin ja tsemppiä rakentamiseen!

Superhyvännäköinen asu! Ja tosiaan, enpä olisi uskonnut, että mikään olisin lämmenny mammafarkuille, mutta kummallisesti ne vaan on jalassa harva se päivä (ja mulla on aina vähän coolimpi olo niissä kun pillifarkuissa 😂).

Hyviä ajatuksia asuntojen suhteen ja tosi kivaa kun kirjoitat niistä avoimesti. Varmasti auttaa monia ajattelemaan laajemmin omiakin mahdollisuuksia. Itselläkin ajatuksia sijoitusasunnoissa, nyt vaan keskusta-asunnon laina ja kesämökin kunnostus vie suurin osa rahoista. Mutta tulevaisuudessa ehdottomasti hyvä sijoituksen muoto.

Kummasti sitä joutuu aina välillä pyörtämään sanojaan. 😀

Toivottavasti kaikki menee jatkossakin niinkuin olette suunnitelleet. Olisi kyllä ihme jos yhden ihmisen / perheen toiveet menee niinkuin halutaan… Ei mene ainakaan meillä muilla kuolevaisilla… tai no, tää on taas ”ei mun tarvitse kaikkea blogissa jakaa”, eli pelkkää auringonpaistetta ja poutapäivää ja me muut kuolevaiset blogittomat jäädään miettimään että ollaanko me ainoita joita elämä potkii päähän…..

Tällainen kommentti ihmetyttää yhä aina vain. Pieni medialukutaito lienee hyväksi kelle hyvänsä. Ei siitä sen enempää. Hyvää jatkoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *