Xenia's day

Marabou ECO – suklaata hyvällä omallatunnolla

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö Marabou Premium

P8240078

Iän myötä sitä on löytänyt lähes kaikessa sen kultaisen keskitien. Ennen vedettiin viikot pelkällä terveellisellä ruoalla ja vedettiin viikonloput ihan ranttaliksi. Nykyisin puolestaan pyrin arjessa tekemään pieniä hyviä valintoja. Jos ruoka on raskaampaa, syön seuraavalla kerralla kevyemmin ja toisin päin. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy. Nimittäin se, että lähes jokaisen illallisen jälkeen on saatava joku pieni herkku mikä kruunaa aterian. Tähän tarkoitukseen tumma suklaa on aivan mahtava. Ei vain sen herkullisen maun vuoksi, vaan myös siksi, että se on huomattavasti terveellisempää kuin vaaleampi suklaa, enkä ainakaan itse koe tarvetta syödä kuin pari pientä palaa ja antaa niiden sulaa hitaasti suussa. Ai että, vesi nousee kielelle ajatuksestakin.

P8240142

Tumman suklaan terveyshyödyt taitavat olla jo suurelle osalle tuttuja entuudestaan, mutta nyt voimme lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja saada tumman suklaan hyödyt luomupaketissa. Olen aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Maraboun Premium-suklaisiin liittyen, joten oli itsestäänselvää, että haluaisin kokeilla heidän uutuustuotteitaan: Marabou Premium ECO Seasalt ja ECO 70%:sta tummaa suklaata. Olen viime vuosina kiinnittänyt entistä enemmän huomiota siihen, että mahdollisuuksien mukaan päädyn raaka-ainevalinnoissani mahdollisimman puhtaaseen vaihtoehtoon. Mikä siis parempaa että nyt jo valmiiksi herkullisena pitämääni tummaa suklaata saa luomumuodossa?!

P8240079

Marabou Premium ECO Seasalt on mun suosikkini. Olen aina pitänyt suuresti eri makujen ja etenkin vastakohtina pidettävien makujen yhdistämisestä. Niinpä 60% kaakaota sisältävä suklaa ja siinä olevat pienet merisuolahiput luovat yhdessä taivaallisen makuelämyksen. Kuppi kahvia tai teetä ja tätä niin vaikeinkin päivä unohtuu samantien.

P8240096

Marabou Premium ECO 70%:n tumma suklaa oli puolestaan mieheni ja meidän tyttären valinta. Olin itseasiassa aika yllättynyt että tyttäremme tykästyi tähän koska hänen suurinta herkkuaan on lakritsi. Olen kyllä siitä todella iloinen, sillä tumma suklaa ei hänessä saa aikaan mitään sokerihumalaa ja on muutenkin mielestäni varsin kiva tapa aina silloin tällöin. Meillä ei varsinaisesti ole karkkipäiviä, vaan tyttäremme saa pienen palan jotain herkkua silloin tällöin; yleensä juuri palan tummaa suklaata ruoan jälkeen maidon kaverina <3

P8240139

Nyt kiireisen lapsiarjen keskellä olen todella oppinut nauttimaan niistä pienistä hetkistä, joita saan ihan vain itselleni. Mun suosikkipaikkani on yhä edelleen tuossa lepakkotuolissa jossa luen milloin mitäkin ja nautin aina siihen kylkeen jotain herkkua. Olen aina kuulunut siihen ihmistyyppiin, joka tuntee paljon myös ruoan kautta; toisin sanoen tiettyihin hetkiin kuuluu herkku. Vastapainona en koskaan ole se joka syö jotain herkkua ihan muuten vain vaikkapa töitä tehdessä. Jotenkin haluan säästää ne juuri sellaisiin hetkiin kun voi olla kaikkein rentoutuneimmillaan. Yleensä se on iltaisin tai joskus hyvällä tuurilla viikonloppuna jos lapset nukkuvat samaan aikaan. Sitäkin on tapahtunut muutamaan otteeseen, en valita!<3

P8240091

Mielestäni on hienoa, että nämä suuremmat brändit tuovat lisää vaihtoehtoja myös tumman suklaa hyllyyn, jonka valikoima vielä toistaiseksi on suppeampi verrattuna maitosuklaisiin. Erityisen iloinen olen kuitenkin siitä, että luomuaspekti on otettu mukaan suklaan valmistamiseen ja uskonkin, että tästä tulee varmasti monen uusi suosikki maun, mutta myös tuon takana olevan ideologian vuoksi. Peukut Marabou Premiumille ja heidän alati kasvavalla valikoimalleen. On kiva kun herkkuja löytyy muutenkin kuin 100%:na sokerina, siitä ei seuraa mitään hyvää!

P8240169

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä kahta meidän perheen jälkiruokaherkkua. Ei tule äklö olo tai sellainen sokerikrapula mitä ainakin minulle tulee karkista. Päinvastoin pieni määrä riittää tekemään koko kehon tyytyväiseksi ja antaa paljon iloa niihin hetkiin kun voi istua alas ja nostaa jalat ylös. Kirjaimellisesti!

Nyt voitte voittaa tätä ihanaa uutuussuklaata maisteltavaksi ja samalla myös upean rannekorun! Käykää osallistumassa!

Lue myös

X