Xenia's day

Marmoria olohuoneessa

Teksti: Xenia
P5120038P5120032

maljakko täältä / tarjotin täältä (25%:n alennus koko tilauksesta koodilla 355737)

Viime yö oli melkoista hulinointia jos niin voi sanoa. Vauva liikuskeli todella paljon ja painoi ikävästi rakkoa ja jotenkin ei vaan löytynyt hyvää asentoa millään. Aamuyöstä uni tuli tietenkin kylään oikein helposti ja sit kellon soidessa olin ihan varma siitä, että se oli miehen herätys eikä oma kun väsytti vielä niin paljon. Tyttö heräsikin sit puolestaan ihan pirteänä jo seitsemältä mikä on täysin ennen kuulumatonta arkena. Yleensä nimittäin herätän hänet 7.15 ja joudun keksimään kaikki mahdolliset hauskat jutut että hänet saan sängystä ylös. Yleensä kurkitaan Gruffaloa huoneen ikkunasta tai vastaavaa, joka saa tytön unohtamaan sen, että sängyssä on mukava loikoilla.

Tänään kuitenkin ovi avautui yläkerrassa kello seitsemän ja mä luulin jo että täällä on suurinpiirtein jotain ulkopuolisia meidän kotona. Sieltä hän kuitenkin hyppelehti iloisena ulos, joka kyllä ehdottomasti kompensoi sitä omaa olotilaa kun kahvimuki kädessä ylös kipusin. Onneksi nyt näyttää siltä, että aurinkokin on tulossa esiin, joten eiköhän tästä päivästä selvitä iltaan asti, jos ei muuta niin sen voimin että tiedän saavani grilliruokaa sekä tänään että huomenna! Ja nyt kun menin katsomaan säätiedotuksia, iltapäivästähän on tulossa ihan super lämmin, ihan kesäisi lämpötiloja, kyllä kelpaa!

Nyt lyö pää kyllä niin tyhjää, että huh. Väsymys saa aikaan sellaisen pienen sumun ja siihen päälle vielä pregnancy brain niin voila. Tämä aiheuttaa huvitusta lähes päivittäin kun kävelen johonkin huoneeseen vain huomatakseni etten yhtään muista miksi sinne menin. Eilen illalla hortoilin ympäri yläkertaa ja kylppärin ja aulan väliä useamman kerran ennen kuin mies muistutti että olin menossa hakemaan tytön hammasharjaa. Ilmeisesti mun kasvoilta oikein näki sen hämmennyksen kun en oikeasti muistanut ja hoksottimet kävi lähes ylikierroksilla. Tätä tää tulee nyt sit olemaan jonkun aikaa, se kun ei tosiaan tästä helpotu raskauden jälkeen kun unen määrä pysyy todennäköisesti vielä alempana, vaikkakin laatu ehkä hieman parempana kuin nyt.

Tänään sanon siis varmaan aika monen muun ihmisen tapaan, että onneksi on perjantai. Mä tarvitsen nimittäin yhden aamun kun voin nukkua hieman pidempään kuin 6.30 kellonsoittoon, vaikka kaikella todennäköisyydellä herään huomenna pirteänä kuin peipponen suurin piirtein auringon nousun aikaan.

Kuvissa kukat, jotka säilynyt hyvinä jo lähes 3 viikkoa, ihan kuten luvattiinkin. En oikeastaan edes tiedä että mitä lajiketta ne ovat, osaako joku fiksumpi kertoa?

Aurinkoista perjantaita teille kaikille!

linkit kaupallisia linkkejä.

X