Xenia's day

Marmoria puhelimeen

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: iDeal of Sweden

Olen tehnyt jo pidemmän aikaa yhteistyötä iDeal of Swedenin kanssa ja sillä linjalla jatketaan tulevaisuudessakin. Heidän puhelimen suojakuorensa ja muut oheistuotteet ovat niin kauniita ja toimivia, että on helppo kehua heidän tuotteitaan. Katsokaa nyt itse tätä marmorista sarjaa, joka omaan silmääni on klassisen kaunis ja ajaton! Todella kiva joululahjaidea läheiselle!

PC040026

Tuotteista sen verran, että tuo ympyrän mallinen laite on itseasiassa langaton laturi. Lataus käynnistyy automaattisesti kun puhelin asetetaan siihen päälle. Pidän suuresti tästä, sillä puhelimen voi ottaa käteen ja asettaa takaisin lataukseen todella vaivattomasti ja onhan tämä aivan mielettömän kaunis! 🙂

Toinen suosikkini on Power bank eli kannettava vara-akku, josta riittää virtaa kahteen puhelimen lataukseen. Loistava kapistus pitkinä päivinä tai matkustaessa ja myös esimerkiksi silloin jos haluat käyttää puhelinta/ipadia ilman latauspiuhaa akun ollessa finito. Latauspiuhan saa iDeal Of Swedeniltä myös sävysävyyn, todella kiva idea!

PC040035

Tuo puhelinkuoressani oleva rengaspidike on muuten sellainen juttu, että sitä ilman ei oikein osaa enää olla kun on kerran siihen tutustunut. Puhelimesta saa paljon paremman otteen, eikä näin ollen ole samanlaista vaaraa puhelimen putoamisesta. Kuinkakohan monta puhelimen näyttöä minäkin olen rikkonut..

PC040041

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tämä jouluistakin jouluisempi, samettinen lompakkokotelo kauniilla ketjurannekkeella. Todella kätevä esimerkiksi matkustaessa, illanvietoissa ja ylipäänsä silloin kun haluaa minimoida mukana kannettavan tavaran määrää. Koteloon mahtuu neljä korttia ja rahaa, joten kaikki arvotavara kulkee samojen ”kansien” sisällä. Tätä samettista mallia on myös jouluisena vihreänä ja mustana ja sen lisäksi nahkaisena vaikka missä väreissä!

Koodilla XENIADEC saatte yhden tuotteen kaupan päälle ostaessanne yhden tuotteen, kaksi tuotetta kaupan päälle ostaessanne kaksi tuotetta, jne…Eli jos pistätte kaksi tuotetta ostoskoriin, edullisempi on teille ilmainen ja neljästä tuotteesta, kaksi ovat ilmaisia jne! :). Koodi on voimassa 48 tuntia eli 13-15.12. Käykää kurkkaamassa iDeal Of Swedenin lahjaideat. Todella kivoja. Minä taidan pistää miehelle yhden kuoren tilaukseen, hän on yhtä silmäillyt sillä silmällä!:)

Ihanaa päivän jatkoa teille kaikille!

Lue myös

X