xenia's day

Marmoria

Teksti: Xenia

P3230091

Kirjoittelinkin teille pari viikkoa sit uudesta yhteistyökumppanistani iDeal of Swedenistä, jonka kanssa päädyimme järkkäämään teille kilpailunkin. Clumsy me onnistui kuitenkin hajottamaan puhelimensa, ja ajattelin siinä samalla päivittää puhelimen isommalla muistilla varustettuun moiseen ja korjautin tuon vanhan puhelimen mammalle, joka on nyt myös niiden näyttämieni kuorien omistaja.

Uuden puhelimen kanssa iski kuitenkin paniikki siitä, jos käy jälleen samalla tavalla kuin viimeksi, joten sainkin valita muutaman suosikkini, joista osa jo hyvinkin tuttuja. Marrakech -kuori mulla olikin jo iphone 6:selle ja tykkäsin siitä niin paljon, että se valikoitui myös uuden puhelimen kuoreksi.

P3230095

Marrakech-kuoren lisäksi päädyin hyvin simppeliin ja ehkä jopa klassiseen vaihtoehtoon eli white marble – kuoreen. Sellainen, joka käy kauniisti milloin vain eikä siihen oikein pääse kyllästymäänkään! Kyllä mä silti sanoisin tällä hetkellä suosikikseni tuon marokkokuvioisen kaunottaren tai sit tämän uutuuskuoren, joka on tulossa minulle hyvin pian!

P3230098

Viime postauksen voittajat ovatkin jo selvillä ja heille on kuoret matkalla, mutta halusimme sen lisäksi jakaa teille 20%:n alennukseen oikeuttavan koodin, joka toimii koko valikoimaan. Koodi on Xenia ja se on voimassa viikon verran eli 4.4 asti! Koko valikoima täällä! 🙂

linkit kaupallisia linkkejä / puhelimen kuoret saatu blogin kautta

Lue myös

X