Xenia's day

Masun tilannetta

Teksti: Anna.fi

Mulla alkaa tänään 2o viikko. Mihin ihmiseen tämä aika on oikein mennyt, viikon päästähän ollaan jo puolivälissä!!! Justhan me vasta saatiin tietää tuosta pienestä ihmeestä ja nyt siitä on muka jo  15 viikkkoa. Alussa mua vaivasi pahemman luokan turvotus, jonka aikana maha oli varmaan paljon isompi kuin nyt, mutta nyt masu alkaa todenteolla näyttämään siltä, että siellä on joku. <3 Napsin teille eilen muutaman kuvan, voidaan sitten vertailla näitä myöhemmin edellisiin ja seuraaviin viikkoihin! <3

Mulla on ollut pieniä, vihlovia tuntemuksia nyt koko toisen kolmanneksen ja tässä lähiaikoina olen ihan tosissani tuntenut kuinka se kohtu siellä kasvaa. Alaselkä on älyttömän kipeä, sen kun olen jo joskus aiemmin satuttanut ja aina välillä se vihoittelee, ja nyt kun keskivartalon painopisteet muuttuu ja paikat venyy, niin siinä on aikalailla katastrofin ainekset pahemman luokan selkäkipuun. Tänään on onneksi parempi päivä, joten ei tarvitse ihan huvittavalta näyttää eteenpäin kävellessään. 😀  Allaolevan kuvan varjoista näkee aika hyvin raskausmahan, joka on vielä aika pieni, mutta kasvaa päivä päivältä. Saapi nähdä minkämalliseksi tämä asettuu kunhan kasvaa vielä lisää. 🙂 Musta ei ole tullut raidallista, aurinko vain valaisi vähän hassusti. Näistä kuvista ei näe, mutta mä havahduin yksi ilta itseäni rasvatessa, että mulla on verisuonet ihan pinnassa vatsan sivuilla ja rinnoissa. Ihan pelästyin kun tän hokasin, vaikka sitten tajusinkin sen varmasti liittyvän tavalla tai toisella lisääntyneeseen verimäärään. Sellainen on masu tällä hetkellä kun 19 viikkoa on täynnä. Hauskaa muuten tehdä tällaista kuvasarjaa, voisi sitten lopussa yhdistellä niitä kollaasiksi josta näkee mahan kasvun paljon havainnollistavammalla tavalla. Arvatkaa muuten mitä eilen tein? Mä en tiedä onko muuttunut hormonitoiminta vaikuttanut jotenkin hiuksiini, mutta lähiaikoina en jostain syystä saa hiusten pesun jälkeen harjattua pidennyksiä/tuuhennoksia auki sitten millään, ne ovat vain kauheassa takkusolmussa, jonka selvittämisen aikana tulee suusta päästettyä yksi jos toinenkin voimasana. Päätin sit eilen ottaa ne pois, sain vaan kauhean ärsytyskohtauksen niitä harjatessa ja ajattelin, että ihan sama vaikka ensi viikolla katuisinkin, nyt haluan ne pois. 😀 Anyway, nyt on tosi kevyt olo päässä, tosin tukka sojottaa ties minne kun en tiedä, missä mun hiustenkuivain on, mutta onneksi suoristusrauta on keksitty.

Tuossa tolleen osviittaa eilisen asusta. Päälle päätyi rentojen farkkujen ja valkoisen topin kaveriksi tuo meidän uusi, täyspuuvillainen neuletakki, jonka sävyihin mä olen aivan hullaantunut. Ihana neuletakki kerta kaikkiaan!<3 Neuletakki löytyy täältä. Nyt mua alkaa täällä jännittää ihan suunnattomasti. En oikeastaan saanut ihan kauheasti unta koko yönä kun ajatukset oli tän päivän rakenneultrassa. Kumpa vain saataisiin kuulla siellä, että kaikki on hyvin, niin saisi sitten huokaista helpotuksesta ja ottaa ihan iisisti!<3 Sen jälkeen nähdäänkin sitten ystävää, joten mikään ei olisi parempaa kun yhdistää ihana kahvihetki hyvien uutisten jälkeiseen fiilikseen!<3 Nyt siis meikkaamaan, laittamaan tukkaa ja sit kohti Helsinkiä viemään loput jutut pois vanhalta asunnolta. Sitten keskustaan syömään lounasta ja sen jälkeen koittaakin meidän odottama ultra-aika. Huh, miten voikaan olla kontrollifriikille vaikea, kun ei ole tuon pienokaisen suhteen mitään sanavaltaa. Sitä vaan aina pelkää pahinta, vaikka sitä sanotaankin, että etukäteen murehtiminen on turhaa. Nyt kuitenkin positiiviset ajatukset kehiin, lupaan kirjoitella teille huomenna paljon muistakin kivoista jutuista, jotka ei nyt saa mun ajatuksissani valtaa. Pitäkää peukut pystyssä siellä!<3 Olette parhaita!

Lue myös

X